| Ioan_Talpos_1973 a întrebat:

Salut,am o problema cu care ma confrunt. spre exemplu dimineata mi se scoala penisu,da? an timp ce dorm,apoi cand fac treaba mica, curge la anceput sperma desi penisu e an repaus.pot primi un raspuns care e cauza?

6 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

De ce simtiti unii nevoia pentru orice rahat scarbos si fara logica sa puneti intrebari?!

| Ioan_Talpos_1973 explică (pentru sweetangels):

An primul rand pentru cultura ta,nu e asa scarbos ceea ce insinuezi,este doar o angrijorare,ceea ce an mod normal nu ar trebui sa antample,pricepi? daca nu as fi avut probleme de genu, nici nu as fi stiut de existenta ta, si de faptul ca tu esti mai sensibil/a la citit, dar an cautarile pe net a acestei probleme, am dat an acest site. apropo, tu de fapt ce cauti pe aici? sa critici?

| sweetangels a răspuns (pentru Ioan_Talpos_1973):

Sa vomit, da! Poate am diploma in criticat! Oricum n-am inteles nimic pentru ca nu scrii nici corect. Sanatate!

| Ioan_Talpos_1973 explică (pentru sweetangels):

Sunt sigur ca nu antelegi, esti genu care antelege numai "oral", cunosc astfel de ...care spun:aaa nuuu..cine eu? si pe de alta parte.e ..ma abtin.asa ca te rog, mucles

| sweetangels a răspuns (pentru Ioan_Talpos_1973):

Mucles spune-i la maica-ta, cocalar wannabe cu scurgeri dizgratioaso-scarbavnice din penis!

Răspuns utilizator avertizat