| XBoy_5227 a întrebat:

Salut, am o problema cu fosta prietena.
Am fost cu ea 1 saptamana 2, dupa care. m-am despartit de ea ca nu ne potriveam. Acum am ramas prieteni, si mai vorbim pe mess din cand in cand.
Azi aveam nervi si intrasem pe mess scriin la status "DND" + Busy.(am zis de multe ori sa nu ma deranjeze nimeni, dar tot intrau astia pe mine cu toate ca nu aveam chef de nimeni.) si la tanc intra fosta prietena pe mine cu "ceau, ce facibig grin?" si i-am raspuns "tu nu vezi ce scrie la status? scrie dnd, ceea ce inseamna do not disturb adica nu deranjati." si incepe dupa "aaa ce? nici nu o sa mai intru pe tine de acum incolo daca faci asa..." doamne ce ma enerveaza cand nu ma lasa in pace cand am problemele mele, mai se baga si ea, cu toate ca nu am chef de ea pe mine.
Parerea mea e ca am gresit si eu, dar ea e de vina cu toata faza ca nu intelege mesajul ce l-am scris, dar omule nu intelege fata nici daca ii dai in cap straight face. ceva sfaturi va rog?!

7 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Deci parerea mea este ca prietena ta se credea un fel de,, exceptie'' si ca te poate deranja. Daca i raspundeai normal la intrebare isi lua nasucu la purtare. stiu cum e cu genu asta de persoane la fel patesc si eu, ar trebui sa i spus frumos printr-un mesaj ca vorbesti cu ea dar cand ai acel dnd la status sa te lase in pace(baga si tu motive ca e maicata la calculator un verisor ceva se joaca etc)

| 1234_7760 a răspuns:

Daca nu ai putut vb cu nimeni pe mess. de ce ai intrat?happy

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Si?
Ea se supara,tot ea se impaca!
Daca tii neaparat,ai putea sa-ti ceri scuze ca sa nu fii acuzat de nedelicatete...
Dar,nu ai nevoie sa dai explicatii nimanui si,in cazuri de genul asta,nu-i raspunde,pur si simplu. Puteau fi parintii tai la calculator,de exemplu, si n-ai cum vorbi! E singurul mod sa o faci sa inteleaga!
Greseala a fost a ei, din prima clipa pana in ultima!

| ThePunisher a răspuns:

Daca nu voiai sa fii deranjat, de ce ai mai intrat pe mess? Nu era mai simplu sa ramai offline? Asa nu te-ar fi deranjat nimeni.

| 1234_7760 a răspuns:

ThePunisher,Aketh cum a ti gandit o pe asta?
sau voi nu mai cititi si restul comentariilor?

| cypry69 a răspuns:

Eu as zice sa ii explici ce inseamna dnd si sa va impacati iarasi happy