Alta!
I-ai explicat ce simţi, ai vrut, nu s-a putut - ALTA!
Ia uite băi frate de parcă n-ar fi de 3 ori mai multe femei decât bărbaţi!
Buna. Nici tu nu stii ce vrei de fapt din cate vad. Ideea este ca tu realizezi ca o iubesti numai dupa ce o pierzi, si asta nu e deloc ok din punctul meu de vedere. Daca tot zici ca o iubesti, nu ii mai adresa cuvinte jignitoare sau care pe dansa o afecteaza. Din contra, fii mai dragut cu dansa, adresandu-i cuvinte frumoase Eu una cred ca niste mesaje cu parere de rau nu ii vor schimba opinia. Incearca sa ii demonstrezi ca o iubesti intr-adevar prin urmatoarele : cumpara-i un buchet mare de flori, un urs mare care sa ii aminteasca de tine, vin Te Iubesc si chestii de genul. Eu una cred ca lucurile astea sensibilizeaza o fata. Bafta multa si nu mai repeta greselile pe care le-ai mai facut in trecut, deoarece iti va parea rau dupa
Nu te da batut incearca in continuare sa o intorci pentru ca fetele iubesc atunci cind baietii fac tot posibilul pentru a fi cu ele. Posibil ca ea doar vrea sa vada ce atitudine ai tu fata de ea
@Ferigie Ar trebui sa vada ce gusturi are ea. Unele fete nu suporta atata romantism.