Salut și ție !
Știu că sunt mai direct, așa că profit și îți spun că prietena ta sapă într-o gaură neagră, pune la un loc minciunile pozitive cu cele negative, ai mințit spre binele ei, nu al tău. Să mulțumească bunului Zeu că nu ești genul de tip care-și schimbă prietena după vremea de afară.
Pari un tip pe care multe fete-l visează cu ochii deschiși și îi recomand să nu facă vreo greșeală. Dar, în fine. e o mică minciunică, sunt 100% convins că te v-a ierta.ce naiba, doar n-are 8 ani.
P.S: Rog, arată-i acest mesaj și ei, aceasta-i sinceritatea.
Mă refer la.:
Salut! Am o problema cu iubita. Vinerea trecuta a trebuit sa anunte toti colegii din clasa in legatura cu un concurs si ea a uitat! Eu am vorbit cu ea pe mess si i-am spus ca o ajut eu, ca trimit SMS colegilor. Si ea m-a intrebat daca am SMS nationale si i-am spus ca DA pentru ca daca ii spuneam ca NU am mesaje ea nu imi mai dadea numerele de telefon si profu' de romana e putin cam...(tampit) si ar fi tipat la ea ca de ce a uitat sa anunte colegii. Asa, am trimis mesaje si i-am spus ca nu aveam mesaje nationale si s-a suparat pe mine ca am mintit-o. Eu i-am explicat ca nu am
avut niciodata intentia sa o mint! Am vrut doar sa o ajut pentru ca o iubesc mult! Ceva sfaturi puteti sa-mi dati? Va rog mult!
PP.S: Rămân în continuare impresionat pentru scrierea mesajului fără limbaj messenger și neîncheiat cu, cuvântul „dau fundă"
PPp.S: Iartă-mă dacă m-am exprimat mai direct decât te așteptai, nu-mi da în cap acum. peste 2-3 zile
Intreab-o in primul rand cum ar fi fost daca nu ai fi ajutat-o deloc si sa reflecte bine asupra situatiei si consecintelor. a minti este un lucru urat intr-un cuplu, intr-adevar dar daca a fost spre ajutarea partenerului aflat in dificultate, capata o valoare pozitiva. In fond astea sunt suparari copilaresti. Numai bine!
Eu zic ca un simplu multumesc din partea ei ar fi de ajuns sau mai bine lasa ca proful sa tipe la ea.bafta
Buna Da din pacate e urata situatia. Te inteleg si pe tine dar si pe ea pana la urma minciuna tot minciuna ea indiferent ca e de bine sau de rau. Acum daca ea te iubeste poate sa inteleaga ca nu e asa de grav. Sincer eu apreciez forte mult felicitari din parte ta ca ai ajutat-o. Inseamna ca iti pasa de ea. Doar ca acum ramane sa o faci pe ea sa inteleaga ca lucrurile nu sunt asa de naspa. Ce pot sa zic bafta si relatie cat mai lunga pupici
Remusopen întreabă: