| Awolnation a întrebat:

Salut, am o problema cu mine. Sunt cam timid și pe lângă asta sunt confuz. Vreau sa imi fac o prietena, simt că am nevoie de una dar nu sunt in stare de așa ceva. Când trec pe holul liceului multe fete se uită la mine dar mi-e rușine să le bag in seama, pe lângă asta am și o colega pe care o plac si ea îmi dă semne dar sunt prea timid. Nu mă consider o persoana urâtă dar mereu îmi pun in cap ideea că dacă i-as cere unei fete să meargă cu mine undeva atunci m-ar refuza. Practic, nu am încredere în mine. Nici macar nu am curajul sa zic "buna" decât dacă îmi spune ea prima. Vreau sa scap de aceasta timiditate, ce sfaturi îmi dați?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In Youtube ai multe instructiuni, la varsta care o ai acum invata sa iti traiesti viata pentru ca in viitor ramai legat de cineva daca e sa o nimeresti

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa schimbi negativismul asta, ca-ti vei distruge viata!
Tu esti ca prostul din "Prostia omeneasca"!
Daca esti cat de cat un baiat inteligent, atunci foloseste-ti creierul si schimba-ti atitudinea!
Uite aici povestea cu pricina, poate o pricepi....si cine stie, poate nu vrei sa ajungi ca ei:
https://www.youtube.com/watch?v=U5sSUjPoqD4

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa incerci sa discuti cu ele in spatiul virtual. Pana in momentul in care pe baza discutiilor purtate ajungi la concluzia ca prietena este multumita de tine si a disparut posibilitatea de a mai fi refuzat. big grin

| Plato a răspuns:

Gandirea ta e oribila, faci foarte multe greseli. In primul rand, vrei sa-ti faci "o prietena", adica oricare de pe strada doar sa ai si tu prietena ca se poarta, nu? Ridicol.
In al doilea rand, din "nu ma consider o persoana urata" se intelege ca esti o persoana superficiala, ordinară. Daca erai "urat" (ceea ce e imposibil, frumusetea fiind relativa), ce era? Era imposibil ca discuti cu cineva ca vezi Doamne esti "urat"? Cine e in masura sa zica daca cineva e frumos sau urat? Iti zic eu ca nimeni, ca sa nu dai din greseala ceva raspuns penal.
De asemenea, te intimedezi in fata fetelor pentru ca? Sunt 99% sigur ca si tu si fetele alea sunteti oameni si aveti acelasi statut. Cand de indragostesti de Venus sau Afrodita ai voie sa te pierzi cand vorbesti cu ele.
Luand in considerare cele de mai sus, gandirea ta e mizerabila, si te va duce spre neant, nu spre vreo împlinire pe acest plan.
Solutia este: nu mai cauta "o prietena", cauta-ti jumatatea (dupa 18 ani). Nu mai pune pret pe aspect, acesta este efemer si nu are nicio valoare.
Sper sa înțelegi ca iti fac o critica constructiva, incerc sa te ajut, nu sa te jignesc in vreun fel. Fa cum iti zic si vei ajunge intr-o zi sa cunosti implinirea.

| Emma30555 a răspuns:

Încearcă sa ai inițiativa, lasă timiditatea, si dacă te refuza vreo fata nu e un capăt de tara, nu vei fi nici primul nici ultimul. Încearcă sa discuți cu fetele, sa comunici la fel cum faci cu băieții cu alte persoane, caci nu sunt extratereștrii.

| WaterDrop a răspuns:

"multe fete se uită la mine" Aaa, poate ai ceva pe fata sau haine murdare? Si daca iti refuza invitatia ce se intampla? Momentan ai doar regrete, nu ar fi mai bine sa fie esecuri, sau si mai bine reusite? Daca insa ramai cum esti acum, vor ramane doar regrete, iar ele sunt cele mai grele. Poti exersa cu fete pe care nu le placi in mod deosebit, intra in vorba cu ele si indiferent de raspunsul lor, tie sa nu`ti pese atat de mult, pana mai prinzi curaj sa vorbesti si cu cele de care chiar te simti atras.

| Plato a răspuns (pentru WaterDrop):

Sa exerseze cu fete pe care nu le place? Daca ele chiar o sa-l placa si prin asta doar isi bate joc de ele?
Sunt fiinte umane cu sentimente, nu masini sa faci un test drive. Gandesti macar putin?

| WaterDrop a răspuns (pentru Plato):

De cand, a vorbi cu cineva, inseamna sa-ti bati joc de persoana respectiva? Nu am zis sa aiba o relatie cu ele sau sa le bage in pat si apoi sa le paraseasca, ci doar sa cunoasca persoane noi de sex feminin.

| Plato a răspuns (pentru WaterDrop):

Poate ele se indragostesc de el, iar el doar "exerseaza", asa ca ele vor suferi in urma unui comportament de om cretin precum cel pe care i-l propui.

| Endoryus a răspuns (pentru Plato):

Omu a zis sa intre in vorba cu orice fata, nu sa le faca curte la toate ca alea sa aiba vreo sansa se sa "indragosteasca". Baiatul mai sus doar asa are vreo sansa sa scape de prostia asta a lui cu timiditatea. Cand iti e frica de intuneric stai cu lumina stinsa nu pui reflectoare de stadion in camera.

| Plato a răspuns (pentru Endoryus):

Scrie pe blog, tovarase, c-o sa citesc cu interes.

Ce?

Nu ai cei 7 ani de acasa? Cand te intreaba cineva ceva, e frumos sa raspunzi mai "Plato".

| Plato a răspuns (pentru Endoryus):

Http://endoryus.blogspot.com
Nu iti apartine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Numai minciuni acolo!

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde? Ca nu le vad.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Pe blog

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Aa, da, se plictiseste omul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa scapi? Gândeste ca acus te paste 18 ani si incã virgin daca nu faci nimic.