| Arkeyy a întrebat:

Salut, am o problema cu prezervativele cu care poate voi ma puteti sfatui cumva. Nu stiu exact cum sa exprim situatia, asa ca o voi face cat mai rezumativ. Nu am circumcizie facuta si gasesc dificil sa pun prezervativul cand penisul este in erectie. Reusesc sa il rulez pana la jumatate, dupa care cand incerc sa-l rulez in jos aluneca odata cu pielea si sunt nevoit sa il prind cu degetele si sa-l trag pana la sfarsit, drept pentru care mereu imi este frica sa nu se rupa/ciupeasca/etc.

Aveti vreo idee, vreun sfat cum as putea trece peste aceasta problema?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici macar nu am inteles problema? nu vad ce se intampla daca il tii cu mana cand il derulezi

| Arkeyy explică (pentru suntserios):

Se deruleaza usor, comod pana la jumatate, dupa care cand incerc sa-l derulez mai departe nu se mai deruleaza, pur si simplu e ca si cum as trage in jos de piele, prezervativul ramane... intepenit in acel loc as putea spune?

| Arkeyy explică:

.

| mihai69 a răspuns:

Nu e nicio problemă; pur și simplu ții ȘI de el, ȘI de piele și continui să-l desfășori până la bază!
(și circumcis dacă erai, pielea tot se retrage, să știi - nu are legătură cu asta).

| Arkeyy explică (pentru mihai69):

Okay, o sa incerc asa. Eu tineam cu mana libera pielea trasa la baza penisului in timp ce cu cealata mana rulam prezervativul. Voi incerca sugestia ta, mersi!

| almaz a răspuns:

Problema este în prezervativ, nu-i nimic grac, încearcă unu mai mare, spune la farmacie să-ți dăie cu o mărime mai mare, la sigur că se va rezolvam, baftă!

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca iei un prezervativ care nu este potrivit grosimii penisului tau. Incearca si ia prezervative putin mai mari ca sa poti sa le rulezi corect pe penis.