anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema cu prezervativele, efectiv ma simt inconfortabil, ma strange si imi moare...

Am luat marimea standarda(dintr-un mega).

De unde pot lua si alte marimi mai mari?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ca sa-ti fie mai usor sa afli/sa stii care este marimea prezervativul care sa fie cea potrivita pe grosimea penisului tau, o poti stabili cu ajutorul urmatorului tabel : in care este prezentata circumferinta penisului si diametrul prezervativului corespunzator
Circumferintă penis; -----; Diametrul nominal al prezervativului
7 – 10 cm --------------------------- 47 mm
10 - 11 cm -------------------------- 49 mm
11 – 11, 5 cm ----------------------- 52 mm
11, 5 – 12 cm ----------------------- 57 mm
12 - 13 cm --------------------------- 60 mm
13 - 14 cm --------------------------- 64 mm
14-15 cm ---------------------------- 69 mm
Multa sanatate

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Saci pentru galeata de gunoi, de 35 de litri, din supermarket.

| Apokales a răspuns:

Porti stilul ala stradal, mai larg sau ce naiba?! Vrei sa atarne prezervativul pe el? laughing

| anonim_4396 explică (pentru Apokales):

Deci este prea stramt, nu stiu daca asa trebuie sa stea dar nu ma simt confortabil.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezervativul care are marimea potrivita pe grosimea penisului, trebuie sa exercite o strangere destul de mare fiindca doar astfel va ramane bine fixat pe penis pe intreaga durata a actului sexual si nu se va misca, roti, increti, boti si nici nu se va rupe sau pierde in vagin in timpul actului sexual. De asemenea dispare si posibilitatea ca sperma ejaculata in prezervativ sa se poata scurge printre penis si prezervativ si apoi pe sub inelul de cauciuc ingrosat si astfel sa ajunga in vagin.
Dar daca marimea prezervativului este prea mica si strange mult prea tare penisul incat apare senzatia de disconfort neplacut, in timpul actului sexual, este indicat sa-ti cumperi prezervativul de marimea exact potrivita pe grosimea penisului tau din farmacie.
Multa sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Dar nu stiu care ar fi marimea potrivita asta e faaza... exista niste marimi raportate la lungime si grosime?

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Merciiiii, deci ca sa inteleg, se pune accent pe diametrul prezervativului? Nu lungime.
Deci acum are sens de ce imi statea destul de nasol pe penisul meu, eu ma incadrez la 69 mm. Si du cumparam cu 52 mm

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca sa-ti fie mai usor sa afli/sa stii care este marimea prezervativul care sa fie cea potrivita pe grosimea penisului tau, o poti stabili cu ajutorul urmatorului tabel : in care este prezentata circumferinta penisului si diametrul prezervativului corespunzator
Circumferintă penis; -----; Diametrul nominal al prezervativului
7 – 10 cm --------------------------- 47 mm
10 - 11 cm -------------------------- 49 mm
11 – 11, 5 cm ----------------------- 52 mm
11, 5 – 12 cm ----------------------- 57 mm
12 - 13 cm --------------------------- 60 mm
13 - 14 cm --------------------------- 64 mm
14-15 cm ---------------------------- 69 mm
Multa sanatate

| Dintrebare a răspuns:

La supermarket nu gasesti o gama variata. De aceea eu as zice ca ori mergi la un sex shop ori comanzi online. Exista si extra large si mai subtiri si toate modelele. Cumpara si testeaza mai multe modele pana gasesti unul potrivit.

| Saiko93 a răspuns (pentru Dintrebare):

Le probeaza laughing) pana gasesste unu pe masura asteptarilor sale? yooy? Feri Ma pun la nani Deja am vazut destule laughing

| anonim_4396 explică (pentru Saiko93):

Si trebuia sa mai vezilaughing Vezi macar a raspuns, fara misto uri

| anonim_4396 explică (pentru Dintrebare):

Pina la urma, asa trebuie sa fac. Doar ass pot sa vad ce mi se potriveste. Nu-i lua in seama pe mistocari

| Saiko93 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles ce ai spus laughing glumesc si eu