| denisADs a întrebat:

SAlut am o problema cu prietena mea sunt cu ea de 1 saptamana si pot spune ca mi-a pus capac a avut baieti cu masini scumpe, prietenii ei zic ca e curva si sa nu pun sentimente si tin sa precizez ca eu nu am masina si nici nu ma duc la ea cu bani, ea crede ca stau intr-o cocioaba se cearta cu mine din orice si imi spune ca sa ne vedem fiecare de drum eu ii spun ca nu voiam sa ne despartim in felul asta si ia spune imediat ca nu vrea sa ne despartim si apoi imi spune ca vrea sa ramana mereu langa mine nu pot sa imi dau seama ce dracu e cu ea imi puteti spune daca ma place sau care e chestia.

PS: dau funda. si nu am 11 ani ci 18

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Pare doar o alta persoana ce spera la o viata mai buna insa in lipsa de altceva te accepta momentan, un caz dificil cu siguranta.Chiar daca vei reusi sa fii cu ea acum, te va parasi mai tarziu, inevitabil. Daca poti trece usor peste partea cu frumusetea ei, vei observa ca la interior e un santier in lucru.Prea multe probleme si bataie de cap pentru ce vrei tu. Spune`i sa te caute peste 10 ani daca isi mai doreste vreo relatie cu tine, cel mai bine asa.Depinde cat de slab esti tu.

3 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Da-i cu flit! Dacă tu spui ca vă certati si spune ca te lasă si pe urmă zice ca nu mai pleacă de lângă tine îi aiurea. Plus dacă mai multa lume spune că e superficială ar trebui să îți dea de gândit. Bun, ii unu nebun, unu are ceva cu ea, da dacă toti spun ca e asa... Eu te sfătuiesc să o lași, dar măcar mai stai puțin si o observă ca să nu îți dai cu pumnii in cap pe urmă că ai făcut o greșeală.

| denisADs explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Imi pare foarte rau pentru ca e o fata foarte frumoasa chiar daca nu am eu parte de ea macar sa o vad numai cu unu si sa se lase de meseria asta.

| annnagyaa a răspuns:

E clar... Părerea mea e să nu îți bați capul cu ea. Nu e genul ala de fata in care sa poti vedea un viitor sau ceva serios. Dupa spusele prietenilor sa-i e ceva gen ma culc cu tine- imi dai bani... Daca tu esti genu ala de persoana care vrea ceva serios iti recomand sa nu iti mai pierzi timpul si sa ii spui sa isi caute in alta parte papitoi cu bani. Bafta