anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cu prietena mea.
suntem impreuna de 3 luni dar in ultimele doua s-a distantat treptat de mine.eu vad situatia asa:
la inceput a fost ceva nou si frumos +ca simteam ca ma iubeste.astazi a intervenit rutina si nu pare sa ma iubeasca.desi incerc sa elimin rutina din relatie ea nu accepta nici o idee noua cum ar fi o plimbare sau orice nu am mai facut pana atunci(propuneri pertinente).am incercat sa o fac atenta la problema noastra pentru ca vorbim doar ce ai mai facut? si chestii din astea.
cred ca nu imi dau eu seama ce presupune o relatie si nu pot rezolva problema asta.
am fost mereu intelegator si fidel deci nu stiu ce se intampla cu ea. daca vreau sa vorbim pe o anumita tema face cumva si imi piere cheful.devin trist
cand vin acasa, in weekend(sunt la facultate) ea nu cere sa iesim in oras saptamani la rand.ma simt ultimul om

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu nu ii permite fetei sa isi bata joc de tine, sunteti tineri studenti sutneti la varsta la care trebuie sa experimentati cat mai mutlte cearsafuri cu putinta, este normal logic si raional sa intervina monotonia dupa 3 luni, mai ales daca nu ati facut sex, ceea ce e pierdere de timp. sfatul meu prietene incheie relatia urgent, trece tineretea pe langa tine, tu nu iti permiti sa pierzi timpul aiurea chinuindute sa aduci sare si piper intr-o relatie deja esuata, asta este capul inainte esti student stai la camin, ai la dispozitie o groaza de fete cu care te poti distra, punct. fata deja s-a plictisit de tine, perfect rational logic si normal, e la varsta la care trebuie sa cunoasca mai multi baieti

| neutrino a răspuns:

Desi nu mai esti copil, gandesti ca un pusti, mintindu-te singur. O fata, o femeie, nu are cum sa te iubeasca dupa numai 3 luni de zile, si nici tu pe ea, chiar si in conditiile in care ati fi facut chiar sex. Daca deja din partea ei a aparut si plictiseala ( rutina este cu totul altceva), atunci este timpul sa te retragi.

| sofisis a răspuns:

Dupa 3 luni este IMPOSIBIL sa intervina rutina. Mai ales intr-o relatie la distanta.
Nu mai sunt sentimente aproape deloc dar ceva o impiedica sa iti spuna. Fie ii e mila de tine, fie ii e teama sa iti spuna. Oricum ar fi, relatia e terminata de mult. Fi tu barbat si pune-i capat.