Cel mai bine ar fi sa mai astepti putin. Daca ea e prinsa in valtoarea BAC-ului s-ar putea ca respingerea sa vina sigur. Cel mai bine mai incerci sa te apropii putin mai mult de ea.Si dupa ce terminati examenul poti incerca sa ii spui ce simti.Asta daca nu plecati la facultati in orase (tari) diferite. Daca ea sau tu plecati, poti risca sa ii spui acum.
Pai si atunci...are sens? O relatie la distanta e f grea, mai ales in anii studentiei..cand practic abia atunci incepi sa traiesti cu adevarat si sa te transformi in adult. Atunci incep toate curiozitatile, atunci uiti cel mai usor de responsabilitati si legaturi stabile.
Nici nu stiu, pur si simplu ma trage la ea, si ghindul ca sa o pierd ma distruge! deja am inteles ca mai bine sa astept putin, dar... o sa vad ce o sa fac! ma tem ca daca o sa ii spun mai incolo, sa nu imi zica ceva de genu :
- De ce nu ai facut asta mai demult? acum deja e tirziu
Pai e cam tarziu ce-i drept. Dar stii ceva : incercarea moarte náre si sunt adepta vorbei : mai bine regreti ceva ce ai facut decat ceva ce ti-a fost frica sa faci. Asa ca ...in cel mai rau caz te refuza. Adica ai avea acelasi rezultat cu daca nu i-ai spune nimic si ai pleca la facultate. Deci variabila o reprezinta doar un raspuns pozitiv. Merita sa incerci daca chiar simti asa puternic pentru ea.