Si de ce parintii tai trebuie sa stie ca tu esti intr-o relatie cu un baiat? Cand tu stii ca ei nu-ti permit asta?
Daca chiar vrei sa dai exemplu de fata cuminte care da raportul parintilor in tot ceea ce faci si stii ca nu-ti permit ei sa ai un prieten, atunci nu o mai arde cu baietii pe relatii.
Daca nu, atunci fa-ti prieten pe ascuns fara ca parintii tai sa stie.
Eu am ascultat multa muzica ritmata, m-amferit de cele "de suferinta", am inceput sa compun poezii ca sa ma descarc, si citeam chestii interesante, si evitam persoana respectiva cat de mult puteam.
Sincer... nu cred ca o sa poti ca o astfel de problema am avut si eu cu o fata(problema fiind a ei nu a mea) ea nici acum nu m-a uitat si parinti ei nici acum nu o lasa sa aiba relatie, mai bine ar fi sa-ti gasesty un baiat de la tine din clasa sau un baiat cu care te intalnesty mai des. Mai pe scurt ca sa il uiti trebuie sa iei o alta relatie
De ce trebuie neaparat sa fie de acord parintii?
Explica-le si lor ca tii la el... Poate vor intelege... Daca nu ai putea sa cauti un alt baiat caci doar cu o alta relatie o poti uita pe cea veche :d
Ce varsta ai? daca ai peste 16.incearca sa le explici parintilor tai.Daca tu chiar consideri ca acel baiat merita. Poate ca parintii sunt paranoici si nu vor ca tu sa ai o relatie de acum.Le spui cum sta treaba.sa aiba incredere in tine ca el e ok si te intelegi bine cu el. daca nu te vor intelege si chiar crezi ca acel baiat merita sa treci si sa faci orice pentru el ...atunci lupta pentru el. daca nu, nu are rost cred ca parintii tai te vor sustine si nu te invata de rau multA BAFTA!
Chestia e ca printii mei ma lasa sa am o relatie cu un biat dar nu cu el ...si nu stiu ce sa fac?
Mutubal întreabă: