Tipule,da-i inainte, habar n-ai cand iti pune tie capac una.
Totusi, inainte de a ii suci mintile, da-i de inteles ca e o relatie "love with benefits"
Bafta!
Interesant
Pai daca nu vrei ca fata sa se astepte la ceva serios spune-i de la inceput. Ceva gen,, nu ma simt pregatit de o relatie serioasa dar tu imi placi si chiar vreau sa ne petrecem timpul impreuna.''cred ca si ultima toanta ar intelege aluzia.
Daca nu ai chef de Relatii Serioase ar trebui sa cauti fete usoare.Mergi in Cluburi ca o sa dai de astea pentru o Noapte. Fetele Normale Indiferent de ce le-ai spune tot or sa fie ranite asa ca cel mai Bine e sa iti vezi de ale tale.
Mai don juan tu de asta nu mai poti ca sufera x si y invata sa nu iti pese ca faci peri albi
Ce ciudat a sunat"un sarut, o limba, o chestie " ))
Bai, nu stiu ce sa zic
am un coleg exact asa ca tine
Daca le dai atentie normal ca apar acele "semne" penibile
Eu zic sa le refuzi.
Totusi o sa apara si acea fata pentru care te vei "cumintii "
Eu sunt fata ...si sunt super ok cu ideea ca o relatie la o anumita varsta nu prea poate fi serioasa dar nu stiu frate le poti spune ceva gen : nu vreau o relatie serioasa... :**
Trebuie sa fii constient ca daca nu esti suficient de matur incat sa ai o relatie serioasa mai bine nu incepi una! aceasta perioada a vietii trebuie sa fie mai mult pentru dezvoltarea unor abilitati cum ar fi cele intelectuale sau de alt gen. Nu esti matur inca. Mai tarziu insa vei privi lucrurile cu alti ochi.
Sa zicem ca intalnesti o fata asa ca tine, iar dupa ce te va face sa te indragostesti de ea te lasa balta. Ce ai face?
Nopai, mai are balta peste