| alinsebi33 a întrebat:

Salut am o problema, dau funda ????. Deci, am facut sex cu 2 persoane diferite pe bani, tin sa mentionez ca sunt barbat si am facut sex cu 2 travestiti fiindca aveam nevoie de bani. Acum am o problema, cand ma duc sa imi fac nevoile ma ustura cand ma urinez si cand fac treaba 2 ma ustura foarte rau anusul. De vreo 2 saptamani am facut sex si aceste probleme au aparut cam de 1 sapt. Tin sa mentionez ca anusul simt ca imi ia foc. Ce sa fac nu vreau la doctori ca imi e rusine sa le zic ca ma *** cu barbati tiiihii :3. Serios, am sida?!????????????????????????

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Plictiseala mare in vacanta asta...

| Violleta2022 a răspuns:

Este posibil sa ai si sida, fiindca sexul neprotejat in special cu homosexuali care te platesc, este suspicios si plin de mulet boli cu transmitere sexuala.

ca nu vrei samergi la medic este problema ta, dar cand vei incepe sa te simti rau, sau sa ai bube pe penis ori scurgei din penis, vei sti cu siguranta ca esti infectat.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă nu ești troll, mai mult ca sigur da, ai vreo boală, lasă rușinea, asumă-ți ce ai făcut și mergi la medic cât mai repede

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Da, e foarte posibil să fi contactat vreo boală. Mergi la medic de urgență.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! du te la doctor!