Salut,eu consider ca nu ar trebuie sa o restrangi in anumite activitati pe care ea le iubeste sa faca. Inainte de a incepe o relatie eram intruna pe facebook,dupa aia mintea imi era ocupata de el si nu simteam necesitatea sa stau permanent acolo. Asa ca nu-ti fa griji,fii mai retinut,si nu-i interzice sa faca anumite actiuni doar din cauza ca doresti tu. Sa stii cind va vedea ca ii interzici,se va amuza si va faceo tot mai des,de obicei cind ti se interzice ceva,parca te atrge sa o faci mai des. Dac vei vedea ceva pe facebook ce nu-ti va placea,poti sa-i spui calm,ca situatia nu-ti este pe plac,dar spuneo uor,fara sa simta ca esti gelos sau nu-ti place. Un sfat cu siguranta poti sa-ti dau,cind va vedea ca esti solicitat de alte fete,mai ales daca ea a initiat relatia voastra,se va simti ofensata. Poti sa adugi putin piper si sa te comporti cu ea exact cum procedeaza ea. Femeile nu iubesc cind barbatii "le lasa pentru alta". Asta o va infuria si iti va pupa picioarele, in sens bun sigur ca)), bafta
Draga cristi,
Daca vrei sa ai succes in relatie te sfatuiesc sa faci in felul urmator: Nu ii interzice sa socializeze, e foarte important pentru o fata sa poata vorbi chiar si cu persoane pe care nu le cunoaste.
Gandete in felul urmator: Nu ai de ce sa-ti faci probleme (doar comunica), tu nu ar trebui sa te complici cu asta - pur si simplu are prieteni, nu te inseala, nu nimic, si chiar daca te-ar insela, ar fi pierderea ei! Intelegi unde bat? Tu nu ai ce pierde, doar ea are
Asculta-ma, de acum cand vezi ca iti spune despre un anumit comentariu de pe facebook, doar raspunde-i cu nepasare: "Am sa-i dau si eu un LIKE"
Bafta
Iti multumesc mult pentru raspuns dar dintr-un punct de vedere nu inteleg,adica nu am eu ce sa pierd, ma gandesc la faptul ca poate intra in conversatie cu cineva pe facebook si pe urma ma paraseste pentru el,,, bine asta poate sunt eu un pic pesimist... spune-mi la ce te refereai cand ai zis ca numai ea are de pierdut si lasa-mi si mie id-ul tau te rog frumos.
HappynewCenusa întreabă: