Anumite fete te vad frumos, altele urât.NIMENI nu este frumos pentru toata lumea asa ca o întrebare ca asta nu are rost.Esti normal si mic...
Bună,
Ești un băiat foarte în regulă, nu trebuie să îți faci probleme despre felul în care arăți sau să te neliniștești cu privire la alte aspecte legate de personalitatea ta. Din câte văd, ești încă tânăr și ai tot timpul din lume să te dezvolți și să obții tot ce îți dorești. Așadar, nu este necesar să te frămânți dacă ești frumos sau urât, întrucât cu siguranță ești special în felul tău.
Mie mi se pare ca esti chiar simpatic, in ciuda parerilor de mai sus. Oricum, o sa cresti si infatisarea ti se va schimba. Nu ar trebui sa te complexeze atat de tare, chiar daca fetele de astazi judeca imediat dupa aspect (si ai mai sus astfel de exemple), inca mai exista persoane care aleg cu sufletul.
Si inca ceva, nu incerca sa te compari cu altii, pentru ca esti unic, incearca sa te pui pe tine in fata!
Enjoy!
Deci accepti sa fi cu el?
As vrea sa te vad pe tine cum arati, ca in privinta ganditului, m-ai lamurit!
Urat!
''...ca in privinta ganditului, m-ai lamurit!''. Totusi, ce premisa ai folosit de-ai ajuns la concluzia asta?:d. Poate ai dreptate cine stie. Dar, cunosti vreo SPECIE CHIMICA( referitor aici la oameni, fiindca ai de ales sa fi specie chimic sau specimen) care sa nu fi gandit vreodata? Doamne fereste. NU judeca numai pentru 1 raspuns.
Oke, poate am judecat gresit, dar noi nu suntem aici sa ne luam in baza, ci doar sa incercam sa rezolvam problema celui ce intreaba.
Daca raspundem doar ca sa ne aflam in treaba, mai bine renuntam, ca nu-l ajuti cu nimic.
Enjoy!
Arati ca un prapadit pune mana si mananca bine si mergi la sala daca nu vrei sa te ia vantu.
Nu fiti rai, o schimbare de look cred ca ti-ar intari personalitatea si increderea in sine..frumusetea este relativa,esti ceea ce gandesti, iar atitudinea negativa nu iti va aduce nici un beneficiu, gandeste-te ca iti poti corecta unele aspecte pe care le consideri ca sunt defecte, se poate face asta, fii optimist!
In ce clasa esti?
Frumusetea nu se poate masura! Ceea ce gandesc eu este foarte posibil sa nu gandeasca si ceilalti.IMPORTANT este ceea ce crezi tu! : )
anonim_4396 întreabă: