Eu i-as trage vreo doua in locul tau. Daca te iubeste, n-are decat sa se creada pe cuvant.
Parerea mea este ca esti nefericita posesoare a unui himen elastic si de aceea dezvirginarea la tine se face mai greu si probabil inca nu a avut loc.Si sa stii ca nu curge sange la toate fetele sau la unele foarte putin aproape deloc.
Nu e obligatoriu sa iti curga sange, si daca a fost sa nu-ti imaginezi ca iti curge mult, poti avea himenul elastic asa ca nu trebuie neaparat sa-ti curga sange.prietenul tau sa termine cu suspiciunile si sa se mai documenteze, nu esti bonlava
Doamne e in starea sa te lase doar pentru ca nu au curs cateva picaturi de sange? asta inseamna incredere? Nu pare a fi persoana potrivita, daca pentru el nu e prima data nu ar trebui sa-ti spuna nimic Dar stai linistita ca nu tuturor le curge sange cand sunt dezvirginate! Treaba sta cam asa: unora nu le curge deloc, unora foarte putin iar unora normal si explica-i asta si prietenului tau daca vrea dovezi ca sa aiba incredere in tine!
De ce te stresezi atat. Are el "instrumentul" prea mic si nu poate sa rupa himenul. Deci este vina lui nu a ta.
Am 14 ani, de scoala, deci 20 de ani. Stiu ca nu ai nevoie de un "instrument" mare numai ca incercam sa incurajez fata sa nu se simta ea vinovata .
Daca zici ca nu ai mai avut niciun contact sexual, inseamna ca ai himenul foarte elastic, iar el nu a putut sa te penetreze indeajus sa-l rupa.
Cat despre sange, nu este o regula cat trebuie sa curga, depinde de la persoana la persoana. Poate sa curga foarte foarte putin, dar si foarte mult. Si exista o posibilitate [ desi ma indoiesc] ca voi sa nu fi observat.
Eu una am sangerat la primul contact, dar si la al doilea chiar tare. Dar din cate mi-a povestit prietena mea cea mai buna ea nu a sangerat deloc, nici la primul contacr si nici la urmatoarele.Depinde de himen, unele sangereaza altele nu.Prietenul trebuie sa aiba incredere in tine, doar iti dai seama cand o fata e virgina si cand nu e!
Pa-a s-ar putea sa nu iti curga singe la primul contact. Dar la aldoilea da eu stiu cum e sunt baiat am avut si eu probleme ca tine crede-ma dar asta pot sa-ti spun deocamndata si explica-i incearca sa afli cat mai multe raspunsuri spune-i iubitului tau ca nu din prma iti curge singe si mai incercati odata va urez mult noroc!
Buna, in primul rand calmeaza-te daca prietenul tau nu are incredere in tine si zice ca ai mai avut pe cineva...lasa-l pe el cu vorba, calmeaza-te ca sunt fete carora nu lise rupe himenul din primul contact sexual, himenul poate sa fie elastic sau sa existe te-ai nascut fara el, nu te impacienta poate la viitoarele contacte sexuale tise va rupe daca exista, succes
Nu e nimic grav daca zici ca nu ai mai avut pe altcineva inaintea lui.
La 20% din femei nu curge singe, nu au himen, se rupe mai triziu ' am auzit cazuri cind s-a rupt dupa jumatate de an de la primul cintact' sau se rupe la prima nastere. Nu dispera, daca te iubeste cu adevarat nu se va conduce dupa asta, poate sa-ti reproseze mai tirziu da nu cred s-o faca daca te iubeste. Dupa cum am mai zis se poate rupe dupa mai multe contacte asa ca mai incercati.
Apropo 'covexrobu' himenul e la suprafata asa ca nu conteaza nimic de dimensiunile, instrumentului'))
linarkfts întreabă: