Cred ca nu iai spus ca tu esti minora iar el este major! 1Spune i chestia asta si sa se gandeasca foarte bine daca se merita sa te mai faca sa te simti aproape agresat sufleteste si moral..intr un fel sau altul te agreseaza in asa fel chiar psihic Acum scuza ma ca ti zic dar daca nu te va lasa in pace tesfatuiesc sa vorbesti cu cineva foarte apropiat..chiar sa incerci sa i spui ca daca nu sepotoleste il vei da pe mana politiei ok? o vara placuta si bucurate de copilarie!
Il ignori, se pare ca nu puteti ramane prieteni. Oricum va prinde ura pe tine, pentru ca-l respingi atata, deci, mai bine iti zici direct si gata ca NU vrei si ca niciodata nu veti fi impreuna. Succes
Daca nu ai curaju' sa spui lucrurilor pe nume, e grav . Daca tu chiar nu vrei o relatie cu el, fii cat mai sincera! . Sau, nu stiu, spune-i ca ti-ai facut prieten intre timp (nu are de unde sa stie ce faci tu pe la Bucuresti). In orice caz, clarifica situatia cat mai repede posibil, inainte sa se ajunga prea departe (mai exact, sperantele lui)!
Sunt o fire foarte timida si diferenta mare de varsta imi agraveaza starea de spirit.Cand vorbesc cu el am un sentiment de teama, mila dar si putina ura(nu ma intrebati de ce).In astfel de cazuri imi scade rau tensiunea si timiditatea ma omoara.
Hm i spui in fata ca nu-ti place de el ca ai iubit si nu te intereseaza propunerea lui si daca vrea sa ramaneti amici. deci i spui direct in fata.se supara dar i trece s o sa fie ok cu to zic si eu in fata ca esti cam mica sa deviezi scoala pentru prosti
Nu trebuie sa il ignori, trebuie sa-i spui cu frumosul ca deocamdata ai doar 14 ani ceea ce inseamna ca la aceasta varsta nu poti avea o relatie cu un baiat, sa nu-mi fie luat in nume de rau dar baietii din zona rurala sunt cam salbatici putini, daca tot vezi ca se tine de tine ai explici ca relatiile si hartuirile din parte unei persoane majore catre un minor sunt aspru pedepsite de lege, imposibil ca acolo, in acea localitate, unde mergi tu in vizita sa nu ai unchi sau veri, spune-le ce ti se intampla si cred ca nu vei mai avea necazuri
Spune-i verde in fata ca diferenta de varsta dintre voi este prea mare(din punctul tau de vedere). Ai mai putea sa ii spui si ca parintii tai nu ar accepta relatia, tot din cauza diferentei de varsta.
Pff, urat asa. Totusi ramane cea mai buna solutie sa-ti iei inima-n dinti. Nu cred ca ti-ar face vreun rau. Si tocmai, i-ai zice o data pentru totdeauna si n-ai mai avea niciun stres. .
linarkfts întreabă: