| mobbsleep a întrebat:

Salut, am o problema destul de serioasa : am avut contact sexual protejat dar prezervativul s-a rupt si s-a prelins pe langa si a ajuns samanata in vagin.
Fata era dupa perioada fertila si dupa ovulatie
Eu am auzit ca dupa perioada fertila, sansele de a ramane insarcinata sunt mici dar nu stiu exact
Merita sa imi fac griji si ea sa ia pilula de a 2a zi?
Va rog nu judecati
Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Valentina8 a răspuns:

Bine ar fi sa nu fi ajuns, faptul ca o luna dureaza 28 de zile si o luna 30 nu este bai, important e sa nu fie diferenta mai mare cum ar fi cand 27zile cand 34 zile.
Exista putine sanse sa fi ramas insarcinata, decizia va apartine daca a lua sau nu pastila de a doua zi.

2 răspunsuri:
| Valentina8 a răspuns:

De ce sa fi judecat daca oricum ati folosit protectie? Faptul ca s-a rupt e alta treaba, se poate intampla, de aceea acesta ofera o protectie de 99, 9%. Daca ea are o menstruatie perfect regulara si e sigura ca perioada ovulatiei a trecut nu sunt riscuri de a ramane insarcinata. Repet, menstruatie perfect regulara, in caz contrar, da, administrarea pilulei este o optiune.
Ai spus ca sperma s-a prelins pe langa vagin, esti sigur ca a ajuns inauntru?
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, doar pe viitor sa fi atent sa il folosesti in modul corect.

| mobbsleep explică (pentru Valentina8):

Din pacate sunt sigur ca a ajuns in vagin, menstruatia nu stiu sigur daca o are regulata 2 luni la rand a fost de 30 zile si o luna am pierdut numaratoarea, ultima menstruatie fiind tot de 30. Cand s-a prosus actul era in ziua 18 a ciclului menstrual ( menstruatia a fost de 7 zile )

| Valentina8 a răspuns (pentru mobbsleep):

Bine ar fi sa nu fi ajuns, faptul ca o luna dureaza 28 de zile si o luna 30 nu este bai, important e sa nu fie diferenta mai mare cum ar fi cand 27zile cand 34 zile.
Exista putine sanse sa fi ramas insarcinata, decizia va apartine daca a lua sau nu pastila de a doua zi.