| LoveItachi4Ever a întrebat:

Am o problema...din nou cu un baiat. Faza e ca o prietena de-a mea spune ca ii place de mine, dar nu stiu sigur daca este adevarat. El in ore nu-mi da pace..cateodata ma ia in brate si ne harjonim cateodata. Problema este ca lui ii place ( ceea ce stiu sigur) de alta fata care este mai bitch..adica ia toti baietii in brate, isi pune mana pe sani si le arata baietilor(chiar nu inteleg ce i place la ea) .Stiu..este sexy, dar numai asta conteaza? Nu stiu cum sa aflu, adica unii zic ca da, unii ca nu. Mor, nu stiu ce sa fac! Baieti. fete nu conteaza ce sunteti numai ajutati-ma...

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca esti atat de sigura c-o place, atunci eu zic sa nu te incurci daca nu te asemeni cu ea. E clar ca-i plac fetele gen "bomba sexy", iar tu nu trebuie in nici un caz sa te schimbi pentru el. Incearca sa ramai o persoana de baza pentru el, una pe care se poate baza. Gen, o prietena. Cu timpul, e posibil sa inceapa sa simta ceva pentru tine, sau poate chiar simte dar nu vrea sa recunoasca, poate incearca sa te faca geloasa, te-ai gandit la asta?
Mai analizeaza-l putin inainte sa tragi concluzii.

| neutrino a răspuns:

Baietii, ca si fetele, sunt si ei in cautari, vor sa descopere necunoscutul. La varsta adolescentei, descoperi... ceea ce ti se ofera.