1)Ar fi iesit pentru ca se cunosc de mai bine de 3 ani si vorbesc des, deci sunt buni prieteni (asta rezulta din mesajul lui).
Ce inchisi sunt unii, gata trebuie sa ies undeva doar daca plac pe cineva?
Daca merg cu un baiat in oras inseamna ca sunt gay?
Si logic ca tu ca fata il pui sa stea dupa fundul tipei, ca asta este placerea voastra, sa se milogeasca baietii de voi.
Don, daca dupa 3 ani nu te place, cred ca ti-ai batut destul capul, ai incercat, nu a mers, treci mai departe.
Spune-i clar, "de ce nu imi raspunzi la mesaje?, daca am gresit cu ceva te rog sa imi spui...". I-ai spus asta? Daca nu iti raspunde te ignora, nu te place, considera ca nu va potriviti sau ai fost prea insistent la prima intalnire sau in mesajele de dupa intalnire...
Bafta!
O sa ii zic ce mi-ai spus tu... Insistent am fost foarte putin, aproape deloc...
Eu zic sa nu te lasi pentru ca nu trebuie sa renunti. Intreab-o de ce nu-t mai raspunde la mesaje. Baiatul trebuie sa faca mereu primul pas ca daca nu doar nu te astepti la o fata sa-ti spuna...sti te plac ca na. Trebuie sa ai rabdare poate si ea te place ca altfel nu ar fi iesit la suc cu tine, dar poate ca asteapta sa va cunoasteti mai bine. Bafta!
A spus clar ca a inceput sa vorbeasca mai mult cu ea de o saptamana poate ca in astia 3 ani nu a vorbit cine stie cu ea. Asta intelg eu din ce a scris el. Poate ca nu erau asa de apropiati, nu ca vorbeau asa de des cum spui tu pentru ca daca ar fi vorbit des nu ar fi spus :,, Acum o saptamana jumate am inceput sa vorbesc mai mult cu fata care imi place." Si nu nu sunt inchisa, dar probabil si fata si-a dat seama ca el are anumite sentimente fata de ea, cat de cat din moment ce a invitat-o in oras dupa ce a vorbit cu ea mai multe poate ca inainte nu vorbeau asa de des. Si nu nu-l pun sa stea dupa fundul ei, dar poate fata considera ca daca tot sau apropiat mai mult in ultima perioada ar vrea sa vorbeasca si ei mai mult sau poate e genu de fata care nu spune,, da " de prima data. Si eu nu cred ca in astia 3 ani si-a batut capul din moment ce spune foarte clar ca dupa ce au iesit cand a ajuns acasa i-a spus ce simte pentru ea, deci pana atunci nu-si marturisese sentimentele. Si cred ca mai bine decat sa comentezi aiurea raspunsurile ai fi mai atent la detalii si daca tot consideri ca ai putea sa dai sfaturi mai bune de ce nu ai dat si tu un raspuns? In fine...iti urez sa ai o zi frumoasa!
1)Ar fi iesit pentru ca se cunosc de mai bine de 3 ani si vorbesc des, deci sunt buni prieteni (asta rezulta din mesajul lui).
Ce inchisi sunt unii, gata trebuie sa ies undeva doar daca plac pe cineva?
Daca merg cu un baiat in oras inseamna ca sunt gay?
Si logic ca tu ca fata il pui sa stea dupa fundul tipei, ca asta este placerea voastra, sa se milogeasca baietii de voi.
Don, daca dupa 3 ani nu te place, cred ca ti-ai batut destul capul, ai incercat, nu a mers, treci mai departe.
Parerea mea este ca te milogesti ca bolovanul de ea, nu vezi ca nu da doua parale pe tine, ce isi pierzi timpul aiurea? lumea e plina de curve si tu stai dupa una
Stiu ca nu trebuie sa ma milogesc, dar nu pot sa nu ma gandesc la ea. Vreau sa o uit dar nu pot.
Du-te la alte fete, las ca o uiti
Trebuie sa ai o discutie mai detaliata cu ea, fa cumva sa ai aceasta discutie! Pentru ca unele persoane mai putin inteligente cred ca daca procedeaza printr-o oarecare retragere, au clarificat aspectul. Tie trebuie sa ti se spuna in fata adevarul, daca te place sau nu! Abia apoi, daca ti se confirma ca nu te place, poti sa mergi mai departe. Inainte, altfel nu cred ca o uiti daca nu ai un motiv puternic.
HappynewCenusa întreabă: