| Gogoasa24 a întrebat:

Salut, am o problema, eu am avut preputul blocat de fimoza dar s-a rezolvat fără operație. Intrebarea mea este, penisul meu a crescut doar 13 cm și am 19 ani o sa mai crească oare, sincer? Nu vreau răspunsuri din auzite doar.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dezvoltarea si cresterea in lungime a penisului se termina in jurul varstei de 16 ani cu o posibila abatere in plus de 1-2 ani insa doar in cazul in care baiatul intra tardiv in perioada de pubertate, adica la o varsta putin mai mare si din acest motiv intreaga lui dezvoltare fizica este intarziata intr-o anumita masura. Insa in mod normal cresterea si dezvoltarea penisului se definitiveaza in jurul varstei de circa 16 ani. Sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam intre 16-si 18 nu cred ca o sa iti mai creasca.conteaza mai mult grosimea decat lungimea si calitatea nu cantitatea, penisul este determinat genetic.

| Gogoasa24 explică (pentru anonim_4396):

Da dar încă cresc în înălțime

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu mai are cum. In inaltime mai cresti, penisul nu mai creste, nu au nicio legatura. Oasele ti se mai pot dezvolta, dar faza e ca in penis nu e niciun os. Acesta se cam opreste din dezvoltat la maxim 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti grasut si slabesti vei observa ca penisul va parea mai mare