Sa-ti schimbi atat atitudinea cat si comportamentul din cel prietenos-indiferent intr-unul manierat-dragastos. Nimic mai mult.
La ce te referi cand zici "Prietenos-indiferent" Tin sa mentionez ca am 15 ani.
Si... crezi ca este o problema comportamentul acesta? Adica, eu ma gandesc ca da, deoarece fetele nu prea vor sa fie tratate cu indiferenta.
Problema este, atat ca de fapt problema e la ea/ele, ca nu le place nimic real, sincer, le plac doar lingusitorii falsi si evident sunt destui, marea majoritate s-au "adaptat" la cerintele lor de ignorante. Ele n-au timp de tine sa te obisnuiesti cu ele, cu o relatie, sa poti deveni spontan si "fun", daca n-ai dat-o din prima cu atentii, cu glumite si tot asa mai departe, "esti plictisitor" sau "nu le dai atentie", "nu le iubesti", "nu-ti pasa de ele"... Si dupa aia te lasa pe tine si isi gasesc unu' de asta c uexperienta care stie ce le gadila de la inceput si face o prima impresie buna (pentru ele asta fiind tot ce conteaza... ) Si treaba face ca unu' de asta cu "experienta" nu prea da doi bani pe ele (din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul ca stie ca daca le da prea multa importanta o sa fie luat de prost, deci pe buna dreptate zic eu) si dupa ce si-a facut treaba cu ele, devine incet incet ala care este el de fapt, ala tot asa plictisitor poate ca tine, sau cu cine stie ce defecte, care initial nu si le-a aratat (ca doar stia el ce face - spre deosebire de tine) si dupa aia se intreaba fetele noastre de ce s-a schimbat, sau de ce nu le iubeste si tot asa mai departe. Si uite-asa nimeni nu obtine nimic in final, decat eventual distractia din primele cateva luni pana se "astern apele" si totul devine rutina.
Dupa ce o sa o cunoști mai bine o sa fii altfel, deocamdată ai emoții si nu poti fi tu însuti. Știu prin ce treci, vârstă o sa te ajute. Deocamdată îți sau 15-16 ani