Hei. Încearcă să mai stai puţin cu ea. Şi apoi să-i mai spui o dată. Dacă tot aşa reacţionează spune-i că nu are rost să facă toate prostiile astea. Toţi suntem conştienţi că atunci când începem o relaţie trebuie să ne aşteptăm şi la o despărţire . Spune-i că o să rămâneţi prieteni. că o să mai vorbiţi, că nu o să uiţi de ea. Poate aşa nu o să mai facă toate nebuniile . Sper că te-am ajutat;*
Doamne,fata asta nu e normala.
Chiar nu am nici o idee, poate cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii ei si sa ii spui ca ea incearca sa se sinucida... poate te pot ei ajuta.
Salut! Scuze ca iti spun dar eu cred ca fata asta are ceva la cap, ar trebui sa consulte un psiholog.Acum sa incerc sa te ajut. Daca stiu parintii ei de relatia voastra ai putea incerca sa vorbesti cu ei,ar putea avea grija de ea, i-ar da sfaturi si mai multe chestii. Daca parintii ei nu stiu de relatia voastra ai putea sa ii gasesti alt prieten, sa aflii daca mai este cineva interesat de ea si s-o faci pe ea sa-l placa si sa se indeparteze ea singura de tine.Sau ai putea sa fi rece cu ea si poate asa se va indeparta ea singura de tine.Multa bafta. Funda?
E obsedata de tine...in cazul asta ar trebui sa mai incerci sa ii spui ca daca va ramane cu tine nu va fi fericita niciodata si sa te porti mai urat cu ea sa o faci sa nu te mai iubeasca. Daca nu reusesti nici asa, incearca sa ii spui mamei sau tatalui ei pentru ca ei sunt cei care pot avea grija mai bine de ea. Sper ca ti-am fost de folos.
Trebuie sa o ignori daca nu intelege cu vorba. Poate asa o sa isi de-a seama ca nu o mai placi sau daca e incearca sa o sufoci(ma refer sa o sun evreday nonstop sa stai cu ea ff mult timp ca ea sa aiba numai timp pentru tine si asa nu o sa mai aiba timp pentru ea). Bafts si poti sa imi dai funda?
Ai putea sa-i explici ca nu mai simti nimic pentru ea si sa-i promiti ca dupa despartire inca veti ramane prieteni, asa poate va intelege.Cred ca ar trebui sa-i mai spui ca daca stai cu ea dupa aceste accidente o sa stai de mila si nu cred ca o fata va accepta sa stai cu ea doar din mila. Sper ca ti-am fost de ajutor ti-am dat o parere sincera
Incearca sa-i spui frumos: Nu te supara, dar din pacate nu te mai iubesc .Dar ramanem prieteni.
anonim_4396 întreabă: