| Sandu3333 a întrebat:

Salut! Am o problema foarte foarte mare. Am 17 ani, nu am avut primul sarut, nu am avut o iubita niciodata
Nu stiu de ce, nu sunt "fraier", sunt ff sociabil. Stau mult afara cu tovarasii, fac bani, merg la sala, nu sunt rusinos, dar cand vorbesc cu o fata gen sa o "agat" mi se taie picioarele, nu mai stiu ce sa zic, transpir.
Am o fata in liceu care imi da like la story uri, ii dau si eu, vorbim pe ig, dar in rl cand vorbim mi se taie totul si nu am tupeu sa o invit in oras.
Mi-e frica sa vorbesc cu fetele deoarece unele sunt prea ghetoiste si mi e frica sa nu stau sa ma bat cu gagicii lor daca au.
Ma simt ff ratat in privinta asta si e punctul meu slab.
Sfaturi va rog, fara misto.
????

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 17 ani nu ai nevoie de iubită sau de primul sarut. Problema ta foarte mare nu este sexul, scoala acolo trebuie sa inveti sa ai note bune, sexul se face numai după casatorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma faci sa rad, cand vad cat de copil esti si cata importanta dai la un lucru atat de nesemnificativ, pentru anii tai adolescentini.
Chiar NU vad nici o problema aici!

Sarutul vine cand te indragostesti si-ti faci o prietena, dar tu esti inca micut, fiindca ai numai 17 ani, deci nu este nici o graba sau o limita de timp, sa crezi ca ai pierdut vreun tren, cand viata si relatiile cu fetele abia de acum incep.

De ce sa te simti ratat?
pentru ca nu ai inca o prietena, sau pentru ca nu ai avut primul sarut?
Asta este doar in capusorul tau, fiindca esti inca micut, acum invatand sa comunici cu oamenii, cu fetele, ori tu spui ca nici atata lucru nu esti inca capabil sa faci... deci mai ai de invatat si in cativa ani, poate vei fi capabil sa faci avansuri la fete si sa saruti una.

| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa propui tu intalniri.Noi nu prea te putem ajuta.Plus,cauta fete pentru time, nu nasoale care vorbesc cu toti, ca apoi sa te bata iubitul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești sigur pe atuurile tale, nu ar trebui sa te simți rușinat.
Trebuie sa exersezi mai mult, să-ți iei inima în dinți și să ai încredere în tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toată generația voastră e la fel.
Zmei în online, pe rețelele se socializare. Când ieșiți din casă începe corul bocitoarelor "mi se taie totul si nu am tupeu sa o invit in oras".