anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema grava,cred, am 14 ani. Astazi la 5 dimineata am avut un vis foarte excitant,si efectiv m-am trezit,m-am dus la baie si eram plin de zeama alba,si nu e asta problema,am dormit cu mama mea in pat,dar nu cred ca a patit ceva pentru ca eu eram aproape de perete, si am stat acolo 2 ore 30, presupun ca s-a uscat, si prin pantaloni nu cred ca a iesit multa.
S-a uscat oare sperma in alea 2 ore 30? Daca am lasat-o gravida? Va rog seriozitate,multi avem probleme si nu suntem experti ca unii dintre voi la domeniul respectiv, multumesc.

Răspuns Câştigător
| UnulSimplu312 a răspuns:

NU. O poti lasa gravida doar prin penetrare! Nocturnal emission e ceva normal la varsta ta stai linistit.

| IasminMarc a răspuns (pentru UnulSimplu312):

Multumesc frumos, chiar m-ai ajutat mult

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se cheama polutie nocturan si se intamplatuturor baiteilor, in prag de pubertate, cand organul sexual incepe sa funcționeze.
Pn ce priveste insarcinarea unei femei (lasatul gravida), aceea este posibila numai cand exista un act sexual cu penetrare vaginala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Aparitia unei sarcini in astfel de conditii ar reprezenta o minune, un miracol si mai si comparativ cu maica sfanta Maria care a ramas insarcinata fara sa fie si... ''sexata''. big grin

| IasminMarc a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc,ai fost de ajutor?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aoleu... te rog, citeste pe internet orice contine cuvantul "sarcina", poti sa afli enorm de multe intr-un timp foarte scurt (hai sa iti dau si un link sa ma asigur totusi https://www.zanzu.de/......rcinata/).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acea zeama alba se numește lichid seminal (sperma ) și nu, nu s-a întâmplat. nimic stai liniștit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poate ramane gravida...
Acea "zeama alba" = sperma