Trebuie sa mergi personal acol deoarece asta o sa conteze mult. Daca il trimiti prin curier e ca si cum ai ignora-o. In primul rand gestul e cel mai mare cadou. Un gest face cat o mie de cuvinte.In privinta parintilor mergi si vorbesti cu ei. Le spui ca ai aflat de accident si vrei sa fii alaturi de fata lor. La urma urmelor nu o sa te omoare!
Nu trebuie sa-i iei cine stie ce. Un buchet de flori si o cutie de bomboane sau un suc sunt de ajuns. ideea este sa te duci personal cu ele. Nu te mananca nimeni. In asemenea situatii asa se face.
Mi-as dori nespus sa fac asta, dar ideea e in felul urmator ..parintii ei sunt foarte exigenti si nici nu ma cunosc pe mine.
Spui ca esti un coleg de scoala. Dar eu nu cred sa fie atata de "exigenti" in cat sa nu te primeasca. Ar chiar ne educati in situatia asta.
O cutie MARE cu bomboane de ciocolată și o felicitare „get well soon!" direct la ea la ușă. Plus un buchet de flori la mumă-sa și eventual o bere lu tac'su. Faceți cunoștință cu toții, la un pahar din berea ta.
Un buchet de flori o ciocolata in forma de inimioara o felicitare gen '' insanatosire gravnica'' bere nu ca dupa aceea crede mumasa ca esti alcoolist). Si sa mergi tu personal!
Te crezi in filme? Curier?
Du-te la ea ca nu te mananca parintii ei.
Cumpara ce are ea nevoie, ce are voie sa manance/sa bea. O floare.
beausingurlamasamea întreabă: