Depinde.
Ai mai multe variante :
1. Daca el zice ca e ca la inceput, mai lasa'l putin sa vezi cum reactioneaza in continuare. Daca intr'o seara ai pofta de sex, incearca sa fi mai seducatoare, poate chiar sa aranjezi o intalnire la un hotel cu petale de trandafiri rosii pe pat sau in cada, cu 2 pahare si o sticla de sampanie etc. poate isi va reveni, si poate ve'ti incerca lucruri noi care sa va incante si sa nu te plictiseasca!
2. Daca chiar te'ai plictisit de el si nu-l mai suporti (poate ai si un alt motiv). ei bine, ar trebui sa'i zici sa luati o pauza, dar daca nu intalneste o alta fata si u alt baiat, poate peste putin timp o sa va fie dor unul de celalalt si probabil ca relatia voastra va continua intr'un mod mai placut!
Sper ca te'am ajutat!
xoxo
Incearca sa vb cu el sa luati o pauza si daca sentimentele nu iti revin sa va despartiti. o prietena de-a mea a fost exact in situatia ta si o saptamana au luat o pauza in care nu au vb deloc. dupa s-au impacat si totul a fost :X asa ca incearca sa vb cu el si sa ii explici ce simti oricat de mult ar durea asta este f bine sa afle adevarulbafta:*
In aceeasi situatie sunt si eu! Sj astazi am facut pasul cel mare si i-am zis ca vreau o pauza!
Ma inteless sj a zis ca nu o sa ma astepte pana la nesfarsit sa`mi dau seama daca e bine sau nu fara el. Dar o sa astepte.
Cel mai bine sa ii spui adevarul si ca vrei o pauza timp de o zi, doua cate vrei tu!
E cel mai bine pentru tine.si in primul rand gandeste-te la tine!