| costi8 a întrebat:

Am o problema,imi place mult de o fata,dar nu stiu daca si ei ii place de mine. Avem destul de multe in comun,dar ea ma baga in seama mai rar, dar daca o intreb eu ceva conversatia prinde culoare.CRED ca ea si-a dat seama ca mie imi place de ea, dar eu sunt timid si imi este rusine sa o intreb daca si ei ii place de mine sau daca vrea sa fie cu mine...Va rog sa ma ajutati, ce este de facut?

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa stai cu rusinea ta in brate si sa te uiti cum vine altul mai indraznet si o face sa zambeasca,ii da o floare pe care ea,oricat s-ar inrosi,o va accepta si sa te uiti cum pleaca cu fata ta draga de mana...
Pentru ca tu esti timid si ti-e rusine.
Ma intreb cam cum te vei descurca cu urmatoarea fata si cu urmatoarea si cu toate care iti vor placea!
Trezeste-te!
O fata nu e un balaur cu zece capete,n-o sa-ti ia gatul ca-i vorbesti, vezi bine ca fata abia asteapta sa-i vorbesti, te incurajeaza dar esti prea timporat sa intelegi asta!
Cauta sa-i vorbesti mereu, adu-i zambetul pe buze fara sa te transformi intr-un clown, ofera-i o floare asa ca e frumoasa sau ca-i soare afara si invit-o la o plimbare.
Nu te mai pierde si nu uita ca zambetul deschide inimile oamenilor!
Bafta!

| costi8 explică (pentru greece12):

Ai dreptate, odata si odata tot trebuie sa o intreb.Dar imi este frica de raspuns.Ea sigur va zice ca vrea sa ramanem doar prieteni.

| Exilee a răspuns (pentru costi8):

Nu este vorba ca ti-e frica de raspuns, ci ti-e frica de schimbare. TU esti constient ca acest lucru inseamna ceva mai mult decat o simpla "prietenie". De fapt toti suntem. Credem ca e vorba de respingere, dar nu e asa. Este vorba de schimbare doar si de modul cum va decurge relatia noastra cu cu cel /cea caruia i-am marturisit sentimentele, insa nu ar trebui sa te temi. Oricum emotiile vor fi inabusite de paroxismul clipei la care vei ajunge happy!

| greece12 a răspuns (pentru costi8):

Daca te duci la ea si-i spui ca vrei sa fiti impreuna cu aerul asta invins,posibil sa te refuze.
Dar daca i-o vei spune cu atitudinea generoasa si zambitoare a unui invingator,m-ar mira.
Nu-ti crea predispozitii care iti pot modifica comportamentul si nu te teme sa mai si pierzi uneori!
Cea mai mare greseala a oamenilor este aceea ca se tem sa greseasca,ceea ce e copilaresc,nu suntem roboti,nu putem face totul perfect!
Indrazneste, ti-o datorezi tie, increderii in tine si echilibrului tau sufletesc.
Indiferent ce raspuns vei primi, vei putea fi multumit de tine ca ai facut tot ce depindea de tine, in povestea asta!
Curaj!

| costi8 explică (pentru greece12):

Multumesc pentru incurajari Greece.Mi-ai dat curaj.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru greece12):

Frumos formulat.Eu insa ma tem de greseala ca as gresi si sa ma judece gresit ca am gresit.Sau ca nu am incredere in mine.
Ziceam si eu, nu spuneam, nu ma luati in seama.Caci aveti dreptate!

| greece12 a răspuns (pentru costi8):

Ma bucur si-o sa-ti tin pumnii!
Sa-mi spui ce ai facut, in privat.
Succes!

| greece12 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Nu esti responsabil si de greselile celorlalti si, din cate mi-ai permis sa stiu, preferi sa nu judeci pe nimeni.
Asa ca, teama ta e nefondata, desi frica e unul din factorii seriosi de progres ai omului.
Uneori de regres, daca ne uitam putin in jur, dar asta e alta poveste...
happy

| Exilee a răspuns (pentru greece12):

Buna idee! Sa-mi transmiti si mie in privat ce a facut el happy. Stiu sa pastrez secretele.

| greece12 a răspuns (pentru Exilee):

I-am precizat sa-mi scrie in privat ca sa evit situatiile de genul asta:
http://www.tpu.ro/......te-pentru/
Dar vad ca nici asa nu e bine.
In fine.

| neutrino a răspuns:

Chiar daca esti timid, o floare ii poti oferi si chiar sa o inviti la un suc. Nu uita sa-i spui ca este frumoasa si ca iti este tare draga!

| costi8 explică (pentru neutrino):

Da,dar daca voi incerca sa-i dau o floare, ea se va rusina si nu cred ca ar accepta-o.

| Tyberyu_Toma_1998 a răspuns:

Dai un mesaj pe facebook asa nu o sa fi fata in fata cu ea si o sa poti sa i zici

| Teardrop a răspuns (pentru Tyberyu_Toma_1998):

Cea mai mare greşeală. Orice fată cu scaun la cap te va lua în râs.

| HDeNiSaR a răspuns (pentru Tyberyu_Toma_1998):

Ai dreptate! facebook-ul rezolva totul!

| costi8 explică:

O sa va mai zic cate ceva, niste detalii in plus, poate ma puteti ajuta mai mult : suntem in aceeasi clasa si din cand in cand ea se mai uita la mine si eu la ea si incepem sa zambim, in pauze trecem unii pe langa altii si ne zambim.Eu consider ca este destul de bine..Si anul acesta avem banchetul si ma gandeam sa o intreb de acum daca vrea sa vina cu mine la banchet...ce ziceti?