| kiss2 a întrebat:

Salut.am o problema importanta!sadsaddeci intodeauna merg acasa de la scoala cu un baiat care e cu un an mai mare decat mine si e in aceiasi scoala cu mine. Vorbim mult si ne distram impreuna si mie imi place mult de el dar nu stiu ce sa fac atunci cand sunt langa el nu pot sa fac ce imi propun. El stie ca eu il plac dar cred ca si lui ii place de mine.deci va rog ajutati-ma happyhappyhappynu stiu ce sa fac si ce sa ii spun ca sa putem fi mai mult decat prieteni. Dau funda la cel mai folositor raspuns si va rog raspundeti mai multibig grinbig grin!

4 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Deci sa stii ca primul pas sper o relatie este prietenia. si cum de la prietenie la dragoste e un mic pas deseori se ajunge la asta. sa iti zic parerea mea... cred ca ar trebui sa iei initiativa si sa ii spui sincer care iti sunt sentimentele referitoare la el. sa ii spui ca il placi si consideri ca e baiatul potrivit pentru tine si usor sa ii spui cate calitati ai descoperit de el de cand sunteti prieteni. baietii se simt flatati si in largul lor astfel poti afla si tu cat de cat parerile lui despre tine invitandul la o conversatie mai intima si mai la subiectul care te intereseaza. daca tie frica ca nu veti mai fi prieteni si ca te va privi altfel poti sa ii spui sincer ca nu este nici o problema daca nu iti impartaseste sentimentele si ca puteti fi prieteni in continuare fara ca ceva sa se schimbe si ca o sa incerci sa il privesti cu alti ochi. sper ca te-am ajutat:* mult succes

| a răspuns:

Nu trebuie` sa fii timida cand stai langa el. intreaba-l ce crede el despre tine si vezi daca vrea sa fitsi impreuna happy

| Antonia981 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta, si inca mai trec! Si stii de ce? Pentru ca mi-e rusine, pentru ca sunt foarte timida si nu am curajul sa-i spun ce simt. Dar cu asta nu faci nimic, iti spun din propria experienta ca dupa o sa regreti, daca nu faci nimic acum mai tarziu cine stie ce se va intampla?

| brunettegirll14 a răspuns:

Pai. cel mai indicat ar fi sa-i sp ca il placi sau mai mult de atat... poate chiar t place si el si iese ceva. parerea meabatting eyelashes. nu pierzi nimic. crede`ma asa sunt si eu si ink am ramas prieteni ptc are el prietena si am si eu big grin. dar tot ne placem unul p altulbatting eyelashes love struck. si nu stie nimeni chestia asta. decat noi. love struck