| anastasusu a întrebat:

Salut am o problema in relatie. De fiecaredata cand ma cert cu prietena sau are ea nervi ia zbiara la mn si kmi vorbeste urat de multe ori iam spus sa o lase usor ca o termina cu mn. Acum o luna mia spus marsh si a plecat (am o intrebare despre asta ) iaf acum 3 zile a vorbit foarte urat si ma injurat, a mai rupt si o poza cu noi si is dat foc acum tot plange sa o iert si ca se schimba. E la mn de 3 zile dar numa vorbim laughing nu stiu ce sa fac e tot ii zic ca nu maj vreau ca ea nu se va schimba niciodata iar ea zice ca nu ca se va schimba;, eu o mai iubesc daf nici sa tot faca dinastea intre timp eu am mai tot vorbit cu fosta care e in strainatate chiar si la telefon dupa doi ani. Fosta e prima iubire si eu pentru ea lafel si zice ca ma vrea inapoi si ca ma iubeste, nu stiu ce aa fac! Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Clausd10 a răspuns:

Daca are aceasta atitudine fata de tine de pe acum, gandeste-te ce va fi mai tarziu. Daca ii accepti toate toanele si iesirile din fire, mai tarziu i se va parea normal sa se comporte in acest fel. Fii vertical, fii barbat. Isi va gasi ea pe unul mai tarziu care sa o linisteasca. Iar prima iubire daca mai inseamna ceva pentru tine cu siguranta merita o sansa. Pe care sa v-o acordati reciproc, mai ales ca si fata te vrea. Succes.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iubeste-o pe cea din strainatate.

| Hitback a răspuns:

Joacă la 2 capete.

| Honeyyy a răspuns:

Frateeee, dupa cum scrii nici eu nu m-as mai intoarce la tine happy

| anastasusu explică:

E conplicat. Sunt si parinti ei si ea ma tot plange de 3 zile ca se schimba ca nu stiu ce