| gabyalintatul123 a întrebat:

Salut. Am o problema in viata sexuala. Am vrut sa fac dragoste pentru prima data cu iubita mea (suntem cei mai bun prieteni de 3 ani, suntem foarte confortabili unul cu celalalt). Suntem majori si niciunul nu e virgin. La mine ar fi trebuit sa fie prima data cu sentimente. Preludiul a fost ok, am folosit protectia, dar cand sa inceapa actul in sine. mi-a murit. Mentionez ca am avut emotii pentru ca tin foarte mult la fata asta si conteaza mult pentru mine. Ea nu a gresit cu nimic, singurele lucruri care posibil sa fii fost cauza au fost cateva cuvinte.

16 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Asa si? Nu puteai sa bagi si tu botu' la pasarica, sa ii provoci placere pana ti se scula din nou?

| gabyalintatul123 explică (pentru wildthing):

Pai asta am facut in prima faza

| wildthing a răspuns (pentru gabyalintatul123):

Trebuia sa te intorci acolo, eventual sa bagi si un deget concomitent cu folosirea limbii, si sa nu te opresti pana nu isi dadea drumul sau pana nu ti se scula din nou.

| mihai69 a răspuns:

E de la emoții.

| IamJoKeR a răspuns (pentru gabyalintatul123):

Ce anume ai facut?

| gabyalintatul123 explică (pentru wildthing):

Da, te cred, stiu ce sa fac in situatii de criza, am facut dupa cum ai spus si a functionat, dar cand sa facem contactul... m-a lasat balta.

| gabyalintatul123 explică (pentru mihai69):

Asta e si parerea ei. Cred ca aveam puls 180 si transpiram ca la maraton. pentru eu chiar o iubesc si nu aveti idee prin cate am trecut sa ajung cu fata asta (nopti pierdute, alcool, sacrificii, multe greseli, etc). Si daca este de la emotii, cum as putea rezolva?

| gabyalintatul123 explică (pentru IamJoKeR):

Oral cu tot cu degete, sa ma auto stimulez. si a functionat cateva momenta pana sa fac contactul?‍♂️

| NoNameUniverse a răspuns:

Domin.o.

| gabyalintatul123 explică (pentru NoNameUniverse):

Mai concret daca vrei sa ma ajuti

| Violleta2022 a răspuns:

Mai incearca, asa-i la inceput pentru toti... emotiile sunt mai mare decat erectia.

| mihai69 a răspuns (pentru gabyalintatul123):

Cu răbdare. Din partea amândurora.

| Madaxo97 a răspuns:

E de la emoții, încearcă să te calmezi, să fi stăpân pe tine, relaxează-te, dacă ea este înțelegătoare și răbdătoare veți reuși, luați-vă mai mult timp la dispoziție ca să ți se scoale din nou.

| AlexiTo2339 a răspuns:

Ce cuvinte?

| gabyalintatul123 explică (pentru AlexiTo2339):

"Vezi ca-ti dau nota la final"

| NoNameUniverse a răspuns:

Te gândeai continuu la actul in sine, sa fie super, tocmai ca s.o faci să simtă bine, este absolut normal asta...doar că emoția in sine te poate limita foarte mult....cum ziceam, încearcă sa o domi, uita te la ea in timp ce faceți sex, înduți o stare excitantă, sarut.o intre timp și șoptești la ureche? să vezi că funcționează. dacă ajungi la extrema ailaltă si.ti Vine prea repede scoate afară, continuă un pic prin săruturi ml, mângâieri etc și după continuă.am făcut asta si pentru prima data am reușit să stau o oră, ea era in extaz, se vedea limpede.
Deci încearcă sa ți impui aceste chestii si va funcționa cu siguranță!