| MgtfDinamo a întrebat:

Am o problema. M-am certat cu o prietena buna. S-a schimbat mult in rau. S-a combinat cu un baiat, la lasat pentru altul si cand a vazut ca nu ii merge cu el s-a intors inapoi la baiatul respectiv. Profita de oameni si chiar nu imi place. I-am explicat baiatului, cu care sunt foarte buna prietena cum este iubita lui de fapt, dar nu a ascultat si azi era cat pe ce sa o sarute. Ce pot sa fac?

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cand ii spui la unul ca focul arde, si nu te asculta, ce faci? Ii pui apa rece pe arsura, sa-i treaca, si speri ca s-a invatat si el minte. Capisci?

| schmoll a răspuns:

Ceau,problema este ca el are incredere in ea,trebuie sa se convinga,ai incredere ca se va rezolva,ea va fi pedepsita,aici este un ciclu,faci rau primeste rau,si nimeni nu scapa de legile universului, stiu multi din astia, si acum sunt jos, au fost sus si au cazut ca o cometa, asa ca stai linistitahappy

| alexandra12031997 a răspuns:

Problema ta este ca prietena e cam curva...Fie roata tot patrata dar tot se intoarce ea odata! happyAsa ca, nu ai nimic de facut decat sa o avertizezi ca, daca mai continua asa o sa se intoarca mai rau asupra ei si o sa sufere groaznic. Daca nu te asculta, asta e!

| RachelCrow a răspuns:

Ai putea sa ii dai vreo dovada sau ceva de genu. Daca chiar nu poti face nimic in legatura cu prietenul ei apoi fa ceva cu ea.Incerca sa ii deschizi ochii.Sau daca nu merge asa, poti sa pui pe cineva de care stii ca ii place ei sa stea cu ea si sa o faca sa sufere, poate se mai trezeste si ea.Dar nu te du la ultima metoda, incerca sa ii explici pana va intelege.Succes!