| alexandrurap a întrebat:

am o problema m-am indragostit de fosta prietena alui prietenului meu, si nu stiu cum sa procedez? ajutati-ma va rog!?

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Se spune "de fosta prietena a prietenului meu ". Eu nu vad care e problema, daca ea, e "fosta".

| haiZI a răspuns:

Daca totul s-a terminat intre ei si nu mai e nici o sansa sa se impace iti poti pregatii terenul si te gandi la cum sa o cuceresti. Dar acorda timp acestui lucru, daca au trecut de curand printr-o despartire, e putin probabil sa se arunce intr-o relatie asa curand. Vorbeste cu prietenul tau dealtfel si spune-i ce simti pentru fosta lui prietena, e mai bine sa afle de la tine, in caz contrar se va simtii tradat si vei pierde si un prieten.
In caz ca vorbiti(tu si fata care iti place), incearca sa te imprietenesti cu ea, conversati si alte lucruri, probabil trece printr-o perioada in care are nevoie de un prieten si dupa ce se va simti pregatita pentru o noua relatie iti garantez ca isi va aduce aminte de baiatul care a ascultat-o, i-a tinut companie si a facut-o sa rada cand nu se simtea prea bine si daca se simte bine in compania ta, cu siguranta se va gandi la tine si te va cauta in viitor.bafta

| alexandrurap explică:

Fata respectiva e si colega mea, desi suntem in clasa 10

| sebastianus a răspuns:

Pai vorbeste mai deschis cu prietenul tau.si intrabal. daca mai are sentimente pentru ea. iar daca nu mai are poti sa incepi o relatie cu fata respectiva. iar daca mai are.incearca.ca un timp.sa ti un pic mai ascunsa relatia... sper ca ma fost de ajutor