| radu95_7298 a întrebat:

am o problema. m-am intalnit cu o fata de la mine din oras in mod accidental pe o retea de socializare. o cheama maria(neimportant). am vorbit pe mess si pe telefon mult timp dar nu ne vedeam decat la scoala unde nu prea schimbam vorbe, dar ne uitam unul la altul si parca ne intelegeam.in fine, pe atunci nu imi placea. a urmat o excursie cu clasa unde a venit si ea.se pare ca vorbea mai mult cu colegii mei decat cu mine dar tot inspre mine se uita.acum,cand ies in oras mereu ma intalnesc cu ea dar nu am curaj sa zic nimic.de la un timp a inceput sa simt ceva serios pentru ea, zici ca dumnezeu ne vrea impreuna, m-am intalnit accidental cu ea si la fel si acum, tot mi-o scoate in cale. ce sa fac? chestia este ca pe atunci cand vb cu ea pe mess am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine dar a zis ca nu ne prea cunoastem si ca ii place de altu si acum mi-e cam tars sa ii zic iar.

Răspuns Câştigător
| alexalexandru_5325 a răspuns:

Aicea e mai greu sa faci ceva daca fata nu vrea nu poti so obligi dar totusi invit-o undeva vorbeste cu ea petrece mai mult timp in preajma ei poate o sa inceapa sa te placa si ea

7 răspunsuri:
| briana a răspuns:

Iao cu tupeu ca daca esti motontol tio ia altul inainte. De ce sa iti fi tarse ca doar ai zis ca te priveste si ca vb cu ea. Daca te priveste asa insistent inseamna ca nu i cu ala de i place asa ca grabestete inca ai o sansa parerea mea e ca optiunile se mai schiba. Joacati cartea cat mai ai timp.

| bsb a răspuns:

Bai radule uite care-i baiu. lasa deoparte totul. pune-ti intrebarea asta: "peste 2, 3 luni, sau chiar ani" daca ma indragostesc deea si ea e cu cineva?
atunci ai vrea sa dai timpul inapoi. pe bune, n pierzi nimic daca ii zici bem un suc la un pub? si acolo ajunge sa zambesti ca vorba vine singura cand esti indragostit cu adevarat.
numai nu astepta un minuttt - este periculos. daca o vezi dupa cu altul, o sa iti rozi unghiile. du-te si fai ceva cat mai repede, ca e si vacanta

| kkkmakafull a răspuns:

Ii e rusine de tine si tuh ar trebui sa o fi cerut fata'n fata nu pe mess

| sweetgirlroxy a răspuns:

Asteapta pana se desparte de prieten, iar dupa aia cand va intalniti fata in fata intreab-o iar daca vrea sa fie cu tine si daca nu va cunoasteti destul o veti face p viitor, sentimentele conteaza. sper ca ti-am fost de ajutor

| Sinus a răspuns:

Daca are prieten nu te baga! Sincer, dar daca e "libera" si chiar simti ceva pentru. ea nu ezita sa o spui (intre 4 ochi). Oricum baiatul trebuie sa faca primul pas intr-o relatie!

| Lusha_8130 a răspuns:

Radu, nu trebuie sa-i zici acum ca iti place de ea. La scoala, incearca sa vorbiti mai mult, scoate`o in cercul tau de prietenii ca sa se simta bine cu tine. scoate`o in oras la un suc, afara cu prietenii tai, fa`o sa se simta importanta. iesiti si doar voi 2 dar nu incerca sa o saruti sau chestii vorbiti doar. spune-i chestii care poate nu le-ai spus doar pruietenilor fa-o sa creada ca nu mai stie doar cateva persoane. Doar fa`o ca se simta protejata si importanta pentru tine. si de acolo easte usorhee hee

| radu95_7298 explică:

Nu am nici o idee daca are prieten.thinking deci ce fac?