Dupa detaliile lasate observ ca trebuie sa mai lucrezi la identitatea TA, ar trebui sa fii barbat si sa iei decizii nu sa te plangi si sa iti cer scuze pentru ceva ce nu ai facut numai asa sa ''lasi de la tine''. Discuta cu prietena ta pe fata si nu va mai ascundeti dupa deget cu acuzatii din astea superficiale cu ex prieten/prietena era asa si facea asa, prezinta situatia voasta curenta nu va legati de trecut, da trecutul reprezinta o experienta de a invata ceva, acum poti face lucrurile altfel.
Dar daca nu discutati si iti impui punctul de vedere ca barbat ea te va considera slab, demonstreaza ca poti trai si fara ea (da serios vorbesc) arata-i de fapt ce pierde nu o transforma pe ea in trofeu ca si tu meriti sa fii respectat si inteles trebuie sa fie tensiune 50/50, dar ca in orice relatie trebuie sa fie comunicare, intelegere...CONEXIUNE!
Da ai încercat s-o întrebi ce-i lipsește? ori tu nu faci atâtea câte crezi, ori ea nu apreciaza niciodată nimic.
Dacă o iubești așa mult, cere/o de nevastă, dacă acceptă fiți fericiți. Fericitra cea mai profundă o simți doar atunci când stăm de vorbă cu Dumnezeu și/ii perceom prezența, dar femeile au tendița de a pretinde de la bărbați și ceea ce numai Dumnezeu poate să dea.
Dumnezeu distribuie orgasme multiple? Interesant.
Sa-mi fie cu iertare, dar gelozia este boala omului prost si manipulator, nu a omului inteligent!
Asadar, ma indoiesc ca ar avea ceva inteligenta fata asta, daca te-a manipul din prima saptamana cu gelozia ei, ca sa obina ce vrea, ca o papusa, cu care se joaca.
Asemenea relatii au durata de viata scurta.
Indiferent cat de multa dragoste ai tu pentru ea, la un moment dat te vei satura de crizele ei de gelozie si de suspiciunile cu care te urmareste, si-ti vei lua lumea in cap.
Eu am vazut ce poate afce un om gelos si am rupt o relatie de 3 ani de zile.
Nu regret asta, indifernt cat de mult ne iubeam. Timpul a dovedit ca am avut dreptate. Eu am ramas in aceeasi casnicie fericita de peste 3 decenii, iar fostul iubit (cel gelos), este singur si divortat, dupa 2 casatorii nefericite.
Cam geloasa. Ar trebui sa se simta bine si iubita. Ce mai vrea sa ii oferi sa inteleaga ca o iubesti?
Rinichiul, un ficat, si sufletul pe-o tava de platina. Niciodata nu va fi de ajuns ce face, e clar. Mai devreme sau mai tirziu o sa il lase pentru altul.
Of bata-l soarele de gelozie! Este extrem de geloasa asta e problema ei.In afara de asta niciodata nu a fost asa de iubita cum este acum iubita de tine si are un pronuntat sentiment de frica ca va pierde tot ceea ce are acum.Cum te comporti tu cu ea este visul oricarei fete, femei ca un barbat sa se comporte si chiar nu stiu cum poti rezolva, cum o poti vindeca de acest sentiment de grija ca te va pierde.Ba totusi.Dar nu stiu daca vrei sa faci acest pas.Se cheama casnicie.Cred doar daca o ceri in casnicie si la inceput ati fi logoditi sa zicem vreo 6 luni si s-ar schimba in bine adica 6 luni nu ti-ar mai face figuri atunci te-ai putea gandi ca doar nesiguranta in tine si in sine i-a fost problema dar daca continua aceasta atitudine si dupa cei 6 luni inseamna ca nu se vindeca niciodata de complexele avute si chiar ieri am vorbit cu cineva de 39 de ani care din acest motiv s-a despartit de ea caci nu mai suporta gelozia ei.Gelozia este o boala crunta si distruge orice relatie.Acuma tu ai de ales 1-sa suferi in continuare, 2-s-o ceri de nevasta si sa ramineti logoditi 6 luni timp in care se clarifica daca se vindeca de aceasta boala sufleteasca sau nu 3-sa renunti la ea.Altceva nu se poate face.