E important sa-ti gasesti o activitate fizica care sa-ti ocupe toata ziua si sa te oboseasca, sa te istoveasca. Poti face sport sau poti munci, important este sa fii foarte foarte obosit fizic mereu.
Nu stiu cum, daca afli ceva spune-mi si mie, ca am si eu o problema.
Am auzit ca sportul, dusurile reci ar mai taia pofta asta.
Problema este nu daca o faci ci daca abuzezi de asta, iti va afecta viata sociala si afectiva, vei fi mai retras, te vei imprieteni mai greu cu persoanele de sexul opus, cand vei face dragoste cu persoana iubita satisfactia va fi mai mica.
Incearca sa-ti faci o relatie stabile.
incearca un sport, renunta pe cat se poate la site-urile xxx.
nu este anormal ca o faci, dar stii tu... ce e mult strica.
n-am auzit pe nimeni sa fii murit din asta, dar satisfacandu-te mereu singur poti renunta in timp la atingerile unei fete. si nu cred ca se compara.
succes!
Incearca sa iti ocupi timpu cu altceva si nu te mai uita la xxx.
Cand iti vine sa te masturbezi fugi si fa un dus rece
Abtinete... nu te mai uita la XXX. nu te mai gandi. ai toata viata inainte si tu tio strici...
Doamne, ce a facut ma saracul sa-l speriatii asa? Nu pe bune, dar daca mai si considerati aberatiile ale adevarat, atunci e grav. Taica, nu sunt probleme, atata timp cat iti face placere bineinteles si nu te apuca prin ore , daca nu e partenera, improvizezi asta e, nu e nimic de condamnat. Salut
Fac sport de 8 ani...joc fotbal dar mereu ma gandesc la chestia asta si nu stiu ce sa mai fac.Va multumesc oricum f mult pentru raspunsurile de pana acum... o sa tin cont