| Corpy a întrebat:

Am o problema mare..Am penisul de 11 cm si am 17 ani...
Sunt impreuna cu iubita mea de 6 luni si astazi am inceput viata sexuala...Ea era virgina, dar cand am facut sex, nu a curs deloc sange... Oare e de vina penisul meu prea mic? Oare nu am dezvirginat-o? Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi linistit deoarece ceea ce conteaza in cazul unei dezvirginari se reduce la un lucru foarte simplu si anume, penisul trebuie sa fie intro erectie cat mai puternica deoarece indiferent de lungime (11cm sau 18cm)dezvirginarea se produce la fel, chiar mai usor si mai putin dureros in cazul unui penis mai mic. Vaginul unei fete virgine are o adancime de circa 9-11 cm. deci in mod logic nu trebuie sa-ti faci absolut nicio grija fiindca n-ar trebui sa existe nici un motiv de ingrijorare in acest caz. Urmatoarele randuri reprezinta un extras dintr-un articol in care se specifica urmatoarele : "Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus la numeroase drame, cu atât mai mult cu cât conform studiilor medicale, doar 42% dintre femei se nasc cu un himen care poate sângera în momentul deflorării. La circa 47 % dintre femeile lumii, himenul este foarte flexibil şi se rupe relativ târziu după primul contact sexual sau doar la nastere, în schimb în cazul procentului de 11 % dintre femeile rămase, himenul acestora este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul unor mişcări mai ample ale corpului, spre exemplu în timpul efortului intens depus la sport, la balet, la gimnastica, mersul cu bicicleta sau în urcarea unui munte". Pentru cultura si stiinta ta ar fi indicat sa citesti, lecturezi intregul articol. http://unimedia.info/stiri/de-ce-nu-ne-mai-plac-virginele-84936.html. Multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Simplul fapt că ați avut contact sexual e suficient pentru ca ea să nu mai fie virgină, indiferent de starea himenului său.
Iar sângerarea la deflorare (dacă a avut loc) NU e obligatorie.

| Faranume1111 a răspuns:

Fiecare organim functioneaza diferit, unele femei se nasc fara himen, unele il au foarte slab care se poate rupe facand pur si simplu o sfoara, sunt femei la care nu li se rupe la primul contact sexual, iar la unele li se rup la primul contact sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci griji degeaba, ea nu mai era virgina demult. Intreaba-ti prietenii!

| Emilian65 a răspuns:

In urma contactului sexual pe care l-ati avut, prietena ta nu mai este virgina. Faptul ca nu i-a curs sange, nu este de vina dimensiunea penisului tau ci faptul ca himenul ei este elastic si nu s-a produs ruperea. Cu timpul si cu dimensiunea penisului tau se poate rupe si acest proces se numeste deflorare.Deci, nu fi complexat ca ai penisul mic, important este sa stii sa-l folosesti eficient.