| gaby_2978 a întrebat:

Am o problema mie imi e sila sa imi sarut prietena dupa ce imi face sex oral, sa ii fac eu sex oral, la inceput mi-a fost sila sa o si sarut.Cum puteti sa ma ajutati sa nu mai imi fie?
Va rog sa fiti seriosi!

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Daca ai sentimentul acesta de ce dracu mai va faceti oral reciproc?
Frate, daca mie mi-ar zice asa ceva iubitul meu i-as da cadou o flegma, ce dracu...pe cat ca-i fac oral, sa zica asta dupa aia?
Gandeste-te ca nu orice fata face oral, pentru unele din noi asta e un sacrificiu.Renunta-ti la oral daca nu-ti place si daca "ti-e sila de ea". Din contra, ar trebui sa-i zici ca pentru tine este aceiasi fata curata... ce nenorociti puteti fi unii, scuza-ti generalizarea!
Pune-te in locul ei, crezi ca ei i-a fost usor sa ti-o suga? Daca tie iti este sila sa o saruti dupa-aia, dar ea ca a simtit-o la gust?
In timp probabil te vei obisnui, trebuie sa-ti scoti ideea asta din cap, ca ti-e greata, totul e in capul tau! Vei vedea ca peste ceva timp o sa-ti placa sa-i faci oral si n-o sa mai ai acelasi sentiment.Scuze daca te-am jignit in cele spuse mai sus... dar nu m-am putut abtinehappy.

Bafta.

17 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Vasiledumitru: Prieteneeeeeeeeeeeeeeee! Esti criminal, mor de ras p-aici.

| lyrics a răspuns:

Inseamna ca tie sila de tine.cum bine a zis si poofarina.
nu o mai lasa sa-ti faca sex oral si gata.
daca tot nu'tsi convine

| Narfundo a răspuns:

Da nu-i nici o problema in astatongue.Si mie mi-ar fi scarba, chiar ma gandeam la asta.Cum oi reactiona cand o vrea sa ma sarute dupa ce face ce facelaughing.

| clauss a răspuns:

Folositi apa de gura

| virusake a răspuns:

Tine-te de nas. happy

| SeNyS a răspuns:

Un cuplu serios nu face chestii din astea. oribil :-&

| PoOfarina a răspuns:

Buna!
Sincer, nu prea inteleg de ce ai sentimentu` asta, pentru ca daca ti`e greu sa o saruti dupa ce iti face sex oral, inseamna ca oarecum ti`e sila de tine. Si chiar nu cred ca e adevarat! Probabil e o chestie de subconstient, te gandesti prea mult la ceea ce faci/ face si de aceea.
Insa daca tot aceeasi senzatie o ai, poate ar fi mai bine ca o perioada sa evitati sa practicati tipu` asta de sex.
Alt sfat nu stiu sa-ti dau.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Multa bafta. >big grin

| UninspiredName a răspuns:

Nu te mai uita... i'ati niste lamaie cevatongue. dne. rolling eyes

| vasiledumitru a răspuns:

Eu n-as mai saruta acea fata cativa ani, nici apa nu as bea dupa o fata care a facut sex oral.

| BOGDAN a răspuns:

Pai nu o mai lasa sa iti faca

| lalala0001 a răspuns:

Dar cand o vezi acolo jos.pe cale sa te aduca in culmea fericirii nu iti mai e sila?thinking

| ecstasy:* a răspuns:

Pune-o sa se spele pe dinti cu colgate

| adrianaa a răspuns:

Nu inteleg dc nu o poti saruta, e ca si cum ti`e sila de tine. gandeste te ca tie iti face nu altuia happy

| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Buna... in primul rand ar trebui sa te gandesti ca ea iti face sex oral pentru ca vrea sa te simti tu bine si presupun ca te speli laughing (pare aiurea dar igiena e importanta), incearca doar sa nu te mai gandesti la asta si vei vedea ca o sa reusesti sa treci pestewinking

eu sper ca te-am ajutatwinking

bafta big grin

| aumih16 a răspuns:

O da sa primesti iti place! sa dai niciodata! laughing

| gaby_2978 explică:

Vasiledumitru terminate nu e nici chiar asa de rau

| sashareina a răspuns:

Atata timp cat u stii ca esti igienic si curat nu are de ce sa-ti fie sila sa o saruti...