| Ilovebmw a întrebat:

Salut, am o problema, nu ma satur oricat sex as face, prietena mea dupa cam 3 numere spune ca nu mai poate, inainte am avut alta relatie si cu aceea fata o faceam cu noptile si nu aveam probleme, ce ma sfatuiti sa fac? laughing

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Caută alta care nu se satură.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca fata asta cauta sex de calitate, cu orgasme vaginale intense si tu-i oferi doar sex cantitativ, dar nu complet satisfactor pe gustul ei.
Ai discutata cu ea?
Ai aflat ce anume o nemultumeste?

| Ilovebmw explică (pentru Violleta2022):

Nu este asta problema ca si ea are multiple orgasme si nu lipsesesc limbutele si toate cele, crede ma ca nu la mine e marea problema…

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ilovebmw):

Dar de ce nu discuti cu ea ce anume o retine sa aiba mai mult sex cu tine?
Eu cred ca ii este rusine sa-ti spuna adevarul.

| Ilovebmw explică (pentru Violleta2022):

Am vorbit, imi spune ca o ustură înăuntru.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ilovebmw):

Inseaman ca nu mai este excitata si vaginul este uscat, de aceea o ustura.
Stii si tu banuiesc, ca de excitarea femeii se ocupa barbatul, asadar nu prea iti dai interesul sa o exciti inainte de partida sexuala, daca ea este nepregatita si uscata.
Incearca sa inveti sa-i faci un PRELUDIU foarte bun inainte de penetrarea vaginala, ca de acela depinde gradul de excitare si umezire vaginala, ca sexul vainal sa se faca cu placere si satisfactie.

| LuciLuci2 a răspuns (pentru Ilovebmw):

Evident, pentru ca nu se uda cu tine.

| Ilovebmw explică (pentru LuciLuci2):

Lucica, observ ca ori esti prost ori nu stii sa citesti laughing

| mihai69 a răspuns:

Caut-o pe cea care putea!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă tu ai face sex în continuu, înțelege-o și pe ea. Nu este ușor pentru o fata/femeie sa facă sex continuu ca tine.

| Madaxo97 a răspuns:

Ce vrei tu e prea mult, ești obsedat sexual, problema e la tine nu la fată, caută o nimfomană mai bine, care are aceași dependență ca și tine și lasă fata in pace, dacă nu poți să te abții de la sex.

| Ilovebmw explică (pentru Madaxo97):

Mada, asa mi s-a mai spus, ca e mult ca nu stiu ce, e mult pana ajungi in momentul acela sa vezi ce repede trec orele?

| Madaxo97 a răspuns (pentru Ilovebmw):

Pai asta e adevărul, e un pic cam mult, înțeleg că mai faci un maraton de sex de cate 5 ori pe zi, așa din când în când, dar nu zilnic, e normal să obosească fata, se și plictisește în primul rând, pentru că dacă este făcut prea des, sexul nu mai are niciun farmec, devine mecnic si plictisitor.
Pe de-o parte, e de apreciat că poți rezista atât în pat si iti place să faci mult sex, atât timp cât nu devine obsesiv, gen să fi dependent de sex, este o tulburare și asta, cum sunt alții dependenți de acool, țigări, tu poate ești dependent de sex. Nu ai ce face în cazul asta decât să cauți o femeie cu același libidou ca și tine. Sau să te masturbezi mai mult când iubita ta e epuizata și nu mai vrea sex.

| Miruna333 a răspuns:

Sa schimbi persoana, altceva nu ai ce face. Lucrurile nu o sa devina mai bune. Din rau e in mai rau

| LuciLuci2 a răspuns:

Probabil vrea și ea calitate de asta nu mai vrea după a treia rundă.
Știi și ea trebuie să aibă un orgasm nu doar tu?

| maneleenjoyer a răspuns:

Intra la anunturi matrimoniale de pe TPU

| maneleenjoyer a răspuns:

De pe publi24*