Probabil ca fata asta cauta sex de calitate, cu orgasme vaginale intense si tu-i oferi doar sex cantitativ, dar nu complet satisfactor pe gustul ei.
Ai discutata cu ea?
Ai aflat ce anume o nemultumeste?
Nu este asta problema ca si ea are multiple orgasme si nu lipsesesc limbutele si toate cele, crede ma ca nu la mine e marea problema…
Dar de ce nu discuti cu ea ce anume o retine sa aiba mai mult sex cu tine?
Eu cred ca ii este rusine sa-ti spuna adevarul.
Am vorbit, imi spune ca o ustură înăuntru.
Inseaman ca nu mai este excitata si vaginul este uscat, de aceea o ustura.
Stii si tu banuiesc, ca de excitarea femeii se ocupa barbatul, asadar nu prea iti dai interesul sa o exciti inainte de partida sexuala, daca ea este nepregatita si uscata.
Incearca sa inveti sa-i faci un PRELUDIU foarte bun inainte de penetrarea vaginala, ca de acela depinde gradul de excitare si umezire vaginala, ca sexul vainal sa se faca cu placere si satisfactie.
Dacă tu ai face sex în continuu, înțelege-o și pe ea. Nu este ușor pentru o fata/femeie sa facă sex continuu ca tine.
Ce vrei tu e prea mult, ești obsedat sexual, problema e la tine nu la fată, caută o nimfomană mai bine, care are aceași dependență ca și tine și lasă fata in pace, dacă nu poți să te abții de la sex.
Pai asta e adevărul, e un pic cam mult, înțeleg că mai faci un maraton de sex de cate 5 ori pe zi, așa din când în când, dar nu zilnic, e normal să obosească fata, se și plictisește în primul rând, pentru că dacă este făcut prea des, sexul nu mai are niciun farmec, devine mecnic si plictisitor.
Pe de-o parte, e de apreciat că poți rezista atât în pat si iti place să faci mult sex, atât timp cât nu devine obsesiv, gen să fi dependent de sex, este o tulburare și asta, cum sunt alții dependenți de acool, țigări, tu poate ești dependent de sex. Nu ai ce face în cazul asta decât să cauți o femeie cu același libidou ca și tine. Sau să te masturbezi mai mult când iubita ta e epuizata și nu mai vrea sex.
Sa schimbi persoana, altceva nu ai ce face. Lucrurile nu o sa devina mai bune. Din rau e in mai rau
Probabil vrea și ea calitate de asta nu mai vrea după a treia rundă.
Știi și ea trebuie să aibă un orgasm nu doar tu?
George0197 întreabă: