| Verno2020 a întrebat:

Am o problema, nu stiu ce sa fac. Astazi mergeam prin scoala cu fata cu care am o relatie mai complicata de ceva timp. Si deodata vine un nemernic (e un amic, de pe facebook al ei) si o pupa pe obraz fara permisiunea ei, (el fiind unul din acea ce se baga in seama) avand si prietena el. M-am gandit sa ii dau maine o lectie (1-2 pumni). Eu am 16 el parca 18 dar nu conteaza. Ce ziceti ca ar trebui sa fac?

20 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Mai bine treci cu vederea peste asta pentru ca cu violenta nu rezolvi nimic si s-ar putea sa o iei decat sa dai, mai bine vb cu el civilizat si spune-i sa nu mai faca desatea pentru ca nu iti place, las-o balta de data asta iar daca se mai intampla rezolva chestia in afara scolii. Bine ca nu a pupato pe gura. happy

| Emilian65 a răspuns:

Nu te razbuna! Ia-o ca pe o gluma.

| Dariusuu a răspuns:

O pupat-o pe obraz, aşa că n-ai de ce să te agiţi prea mult.

Gândeşte-te că poate fi mai rău, vorbeşte cu el dacă nu îţi convine ceva, cu violenţa nu rezolvi nimic.

Tu te răzbuni, el se răzbună şi unde aţi ajuns?

Concluzia o tragi tu.

| ywar a răspuns:

Ieri, unu s-a dat la gagica-mea pana la 3 dimineata asa ca astazi m-am decis sa imi iau o secure. Nu trebuie sa fie noua, iar de ascutit o ascut eu. Intru pe mercador.ro si o iau de acolo. Daca ai o secure pune-o pe mercador, poate o iau de la tine. Pam, pam! happy

| HueyFreeman a răspuns:

Si cum a reusit daca era "fara permisiunea ei"? Ceva e cam fishy pe aici.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Trebuia sa faci asta atunci... nu dupa o zi, nu mai are nici un farmec acum

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Sa inveti la matematica, chimie, fizica sau oricare dintre materiile unde stai mai rau.

| sayWhaaat a răspuns:

Ce ar trebui sa faci? Sa-i spui prietenei tale sa-si dezvolte o personalitate, pentru ca daca permite asta oricui, inseamna ca si tu esti doar un alt papagal...
Violenta o aplici doar daca vezi ca ea se opune, intai verbala, si apoi fizica.

| Ichnat a răspuns:

Sa stai locului, nu totul se rezolva prin violenta!
Daca incepe si o pipaie sau alte rautati te iei la bataie, nu sari ca turbatul din orice!winking

| Verno2020 explică (pentru Ichnat):

Multumesc pentru raspuns. Nu stiu ce sa zic oamenii stiu doar de frica, nu de vorba buna. Puneti-va in situatia mea, cum ati fi procedat? Sa stiu si eu ce sa fac.

| Ichnat a răspuns (pentru Verno2020):

Depinde si cum este vorba bunawinking nu toti sunt maimute! big grin

Pai si eu ce sa ii spun "Te rog frumos sa nu mai imi pupi prietena"?

Nu, nu, cred ca ar avea un soc laughing

Zic doar sa il impingi prima data nu sa dai cu pumnul, stii, ca sa nu zica pe urma ca tu ai inceput bataia happy

laughing Dumneavoastra imi spuneti sa ma duc la el sa imi dea una in gura, apoi sa il lovesc eu.

Ai reusit sa te exprimi intocmai cum eu nu reuseam, sunteti de admirat domnule! big grin

Am inteles, multumesc o sa tin cont ce mi-ati spus, si va dau maine un raspuns cu ce am facut.

Abia astept! happy

| Anonymous996 a răspuns:

Il ei la un colt si ii zici frumos daca mai pui mana pe prietena mea. Nu conteaza cum ii spui ca va avea de aface cu tine iar daca zice " ce vrei ma " ii **** doi pumni in gura si gata nu e mare smecherie dupa nu o sa se mai dea nici la prietena ta nici la alta happy.

| Verno2020 explică (pentru Anonymous996):

Multumesc pentru raspuns.

| carmenanca a răspuns:

E consider ca esti un baiat ok si cu o educatie care nu trebuie sa recurga la violenta! bafta cu fata :*