Mai bine treci cu vederea peste asta pentru ca cu violenta nu rezolvi nimic si s-ar putea sa o iei decat sa dai, mai bine vb cu el civilizat si spune-i sa nu mai faca desatea pentru ca nu iti place, las-o balta de data asta iar daca se mai intampla rezolva chestia in afara scolii. Bine ca nu a pupato pe gura.
O pupat-o pe obraz, aşa că n-ai de ce să te agiţi prea mult.
Gândeşte-te că poate fi mai rău, vorbeşte cu el dacă nu îţi convine ceva, cu violenţa nu rezolvi nimic.
Tu te răzbuni, el se răzbună şi unde aţi ajuns?
Concluzia o tragi tu.
Ieri, unu s-a dat la gagica-mea pana la 3 dimineata asa ca astazi m-am decis sa imi iau o secure. Nu trebuie sa fie noua, iar de ascutit o ascut eu. Intru pe mercador.ro si o iau de acolo. Daca ai o secure pune-o pe mercador, poate o iau de la tine. Pam, pam!
Trebuia sa faci asta atunci... nu dupa o zi, nu mai are nici un farmec acum
Sa inveti la matematica, chimie, fizica sau oricare dintre materiile unde stai mai rau.
Ce ar trebui sa faci? Sa-i spui prietenei tale sa-si dezvolte o personalitate, pentru ca daca permite asta oricui, inseamna ca si tu esti doar un alt papagal...
Violenta o aplici doar daca vezi ca ea se opune, intai verbala, si apoi fizica.
Sa stai locului, nu totul se rezolva prin violenta!
Daca incepe si o pipaie sau alte rautati te iei la bataie, nu sari ca turbatul din orice!
Il ei la un colt si ii zici frumos daca mai pui mana pe prietena mea. Nu conteaza cum ii spui ca va avea de aface cu tine iar daca zice " ce vrei ma " ii **** doi pumni in gura si gata nu e mare smecherie dupa nu o sa se mai dea nici la prietena ta nici la alta .
Multumesc pentru raspuns.
E consider ca esti un baiat ok si cu o educatie care nu trebuie sa recurga la violenta! bafta cu fata :*
Mutubal întreabă: