| kitzulea a întrebat:

am o problema, nu stiu cum sa ma comport cu el.Ne-am cunoscut prin intermediul prietenei mele cele mai bune. Vorbeam cu el zilnci pe net, caci el e plecat in alta tara.sadAcum citeva zile a venit acasa si a chemat-o pe pretena mea sa se vada, la un suc, dar a rugat-o sa merg si eu caci n uare nr. meu de telefon asa ca ne-am dus. Aveam o frica, caci n ustiam daca in real o sa il plac...pai l-a, m placut, foarte tare! As spune ca m-am indragostit.Tot timpul cit am stat cu el nu stiam ce sa spun, ce sa fac, cum sa ma comport parca ma blocasem, stiu ca trebuie sa fiu eu, dar nu stiu daca ii plac.Prietena mea a vorbit cu el si el i-a raspuns: o plac insa e mica pentru mine, dar diferenta e doar de un an! pai ce pot sa fac va rog sfaturi...mersi mult!

2 răspunsuri:
| Gargarits'O a răspuns:

spune-i lui ca il placi e mai usor... e posibil sa plece fara sa stie ca tu il placi...Curaj

| karrinna a răspuns:

Pai fi cat mai naturala...

Lasal pe el sa decida chestia e prea mica mdaaa daca ar vrea ceva cu tine si te`ar place cred ca ti-ar spune lasa`l putin timp si daca iti da semne du-te la el spune-i tot ce ai in suflet love struck

Succes!