| nonuser a întrebat:

Am o problema peste care am incercat singur sa trec insa nu am reusit.

Am fost impreuna cu o tipa, 1 an de zile. Am tinut la ea foarte mult dar la un moment dat ne-am despartit. A spus ca relatia noastra devenise prea monotona.

Am zis ca trec peste. Am zis ca o sa fie putin mai greu la inceput dar la un moment dat o s-o uit. A trecut o luna, doua, trei... incepeam s-o visez, sa ma gandesc la impacare. O visam cam de 2-3 ori pe saptamana. Visam ca eram impreuna cu ea. Si chiar si acum dupa 6 luni. Tot imi este dor de ea.

Am incercat sa ii propun sa ne impacam insa nu a fost de acord. A zis ca ce a fost, a fost, acum trebuie sa mergem mai departe.

Ma gandesc ca o sa-mi fie foarte greu acum. Pentru ca nu stiu daca o s-o uit atat de usor avand in vedere ca nici dupa jumatate de an nu o uitasem.

As vrea sa fac ceva dar nu stiu ce...

9 răspunsuri:
| Claudia a răspuns:

O iubire se vindeca cu alta iubire! Tine cont de ce zic.

| Anca95 a răspuns:

Timpul le va rezolva pe toate.O sa treaca acel fior la un moment dat chiar daca putin mai greu, dar va trece.Este greu pentru ca ai tinut foarte mult la ea.Incearca sa nu te mai gandesti la ea si sa-ti faci planuri avand-o alaturi ci incearca sa faci lucruri care sa-ti distraga atentia.Incearca sa iesi cu prietenii, sa te distrezi si ai sa vezi ca la un moment dat va aparea alta persoana care sa-ti suceasca mintile iar pe ea o vei uita.Nu uita : in viata nu trebuie sa fugi dupa masina si fete, mereu va veni alta.Bye:*

| atac19 a răspuns:

Incearca sa iesi cu alte fete si,sau sa iti indrepti atentia asupra uneia care sa te poate face s-o uiti pe fosta,stiu senzatia,dar mai stiu si ca odata ce noi fetele punem punc radical nu ne mai putem intoarce la trecut,asa ca sfatul meu e sa eviti mai tot ce iti aminteste d ea, si sa incerci sa cunosti o alta, care sa te merite...bafta

| D4lid4 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre alte lucruri momentan. Gaseste-ti o pasiune, fa ceva iesit din comun, experimenteaza lucruri noi. Daca vei continua sa te tot gandesti la fosta iubire, e firesc sa te detasezi greu de ea. Intr-un an de relatie v-ati obisnuit sa faceti anumite lucruri, iar acum acele lucruri nu le mai faci, asa ca resimti un gol. Secretul e sa umpli golul respectiv cu altceva, nu sa stai si sa astepti sa treaca. Iesi cu prietenii, socializeaza, distreaza-te, practica un sport, citeste o carte, uita-te la comedii. Despartirea e un lucru dureros, dar nu o catastrofa, e ceva omenesc, e firesc sa simti durerea, sa treci prin ea si apoi peste ea. Mai incolo o sa iti aduci aminte altfel de aceste momente. Have fun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele de fapt pot fi interpretate din realitate, deci undeva in subconstientul tau este intiparita memoria ex-iubitei tale, poti sa incerci disocierea viselor, gindeste la ce anume ai visat apoi la un lucru care primul iti vine in minte, apoi leaga cumva aceste lucruri si treage o concluzie. 0 sa treaca, pot sa-ti spun ca eu tot visam la iubitul meu cind eram cu el, dar permanent visam ca el imi facea din mina: bye, bye big grin si l-am lasat si cred ca cea mai buna decizie am luat )

| nonuser explică (pentru anonim_4396):

Inteligenta miscare.
Mi se pare fabulos cum ai putut sa-l lasi pentru ca-ti facea cu mana in vis.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nonuser):

De fapt, acel vis era o dorinta a mea subconstienta, refulata, dar a carei decizii se lasa asteptata din lipsa de curaj. si ghici! am luat decizia corecta. si imi pare rau ca nu am luat-o de la bun inceput big grin

| nonuser explică:

Mda... mai greu e totusi sa renunt in a visa la ea.
Din pacate nu s-a descoperit metoda in a putea controla ce visezi.
Nu?
.

| gun0n0nug a răspuns:

Eu zic sa incepi sa pictezi sau sa scrii poezii, sa te exprimi si sa iti ocupi timpul cu altceva, gandeste-te la ea ca la o pietricica scumpa pe care ai gasit-o si ai tinut mult la ea pentru ca prin locul in locul in care ai gasit-o nu mai erau alte pietricele ca si ea dar gandeste-te ca si ea face parte dintr-o categorie, undeva unde sunt o multitudine la fel, crezi ca ea merita toata aprecierea ta si dorul tau? mai ales ca a plecat din mana ta...eu zic sa te opresti sa mai visezi la ea si sa incerci numai incerci sa o gasesti langa tine.mai bine gaseste ceva in tine si dezvolta-te, uita trecutul, cladeste viitorul!