Nu se intelege finalul intrebarii. Insa daca sexul a fost protejat precum ai prezentat si nu s-a intamplat nimic deosebit, rezulta ca nu se putea instala o eventuala sarcina.Intarzierea se poate datora schimbarilor hormonale provocate de inceperea vietii sexuale precum si din cauza stresului si a ingrijorarii provocate de intarzierea aparitiei menstruatiei. Daca intarzierea persista si vor trece 12-15 zile de la data prezumtiva de menstruatie va fi nevoie ca prietena sa fie consultata de un medic ginecolog.Probabilitatea unei sarcini este exclusa. Are posibilitatea da a isi face testul de sarcina deoarece au trecut 7 zile de intarziere a menstruatiei.
Daca pe langa sexul ala protejat ati mai facut si alte chestii (de ex pus mana murdara de lichid seminal in zona intima), e posibil sa fi ramas gravida. Sa-si faca un test de sarcina. Daca iese negativ si tot nu-i vine, sa mearga la medic.
AlinMarius2000 te rog fa doua lucruri pentru a te maturiza;
1. intelege ca daca ejaculezi intr-o fata ai toate sansele sa o lasi insarcinata. cu cat crezi mai putin in noroc cu atat vei fi mai fericit in viata.
2. tipa de mai sus Alcyon mi-a dat ignore pentru ca nu poate digera ceva ce am scris eu. Te rog, poti sa-i trimiti urmatorul mesaj din partea mea?
"Alcyon daca imi comentezi la ce scriu altora ai macar bunul simt si scoate-ma din lista de utilizatori ignorati ca sa-mi citesti si mie parerea. Daca nu vrei macar nu-mi mai comenta postarile."
Daca a fost protejat sansele sa fi ramas insarcinata sunt destul de mici, chiar reduse...E o simpla intarziere...eu zic sa nu va faceti griji.De cele mai multe ori frica, stresul intarzie menstruatia in aceste situatii. :*
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: