Sa faca ce facem de mii de ani
1 sa se masturbeze e cea mai rapida metoda e clar ca timp de 15 minute nici daca vrea numai poate ejacula
2 sa nu se gandeasca asa intens, sa se gandeasca la sex, sa nu te priveasca chiar in ochii, sa calcueze ceva in minte
3 nu doar penetrare inseamna sex si sex oral resiproc, tu atingi orgasmul prin sex oral mai usor, eu cred ca tu vrei sa te satisfaca cea cu un oral rezolva sigur, sa puna o perna sub tine sa te penetreze pereti vaginali
http://documentare.digitalarena.ro/curiosity-3-de-ce-ne-place-sexul-2011/
documentarul asta lamureste multe
Sufera de ejaculare precoce. Se poate rezolva, dar trebuie sa ajunga la un doctor urolog, care sa ii prescrie un tratament.
Succes,
http://fete-singure.miradct.com/sfaturi
Sa dea o mana doua inainte sau sa foloseasca un prezervativ din-ala mai special
E ceva foarte normal ce vrei daca e la inceput? Trebuia sa-l obisnuiesti mai demult cu pasarica.
Am in vedere de mine ca nu de mult ne-am inceput relatiile sexuale, dar nu de el.
E normal, mai ales daca si el a fost virgin. Nu ii reprosa nimic, din contra, spune-i ca nu conteaza, ca (virgula) cu timpul o sa dureze mai mult, arata-i ca nu te deranjaza, pentru ca el nu iti spune, dar mereu se gandeste ca nu esti satisfacuta, ca nu te poate satisface, si ca o sa il parasesti din cauza asta. De aia ejaculeaza asa repede, e din cauza psihicului lui, din moment ce se gandeste ca ejaculeaza prea repede, asta o sa se intample.
Incercati cu prezervative pentru ca nu o sa te mai simta uda, si nu o sa se mai excite asa rau. Lichidul pe care-l produceti voi pentru lubrifiere contin niste chestii care-i excita rau pe baieti.
Solutie de apa cu ulei de cuisoare, capul glandului umezit cu asta, si garantat rezista 5-7 minute.
Este foarte excitat, se gandeste mult la actul propriu-zis ar trebui sa nu se mai gandeasca asa mult poate asta l-ar mai ajuta
E ceva normal, cu acumularea de experienta o sa dureze ceva mai mult, deocamdata ce poate face, este sa se mastrubeze inainte de contact sexual, sa bea ceva vin , si pastile contra ejacularii precoce.
IN timpul actului sexual pune`l sa se uite la un poster cu fuego si sa asculte pusca si cureaua lata.