Pai mai stai fara o luna-doua, poate si trei, vezi daca nu-si pierde interesul. Sau, daca ai mai facut-o, nu vad de ce ai mai sta "pe uscat". Cine isi face o impresie proasta despre o fata care il accepta ca barbat este un cretin si un idiot. Da, stiu ca este acelasi lucru, am vrut doar sa subliniez asta.
Hristos a inviat!
pai cred ca varsta e de vina si iti cam pare rau de pasul facu, daca nu simti ca trebuie sa faci, nu o face, il refuzi si gata..totusi cati ani ai? poate nu esti pregatita si asta este un semn de intrebare ca de vina ar putea fi varsta.
Paste fericit!
Daca nu sunteti de mult timp impreuna mai bine il mai tii in suspans vreo luna-doua.
Da prima data nu ti-a fost rusine? a doua oara de ce sa-ti fie!-ori cum ai inceput prea de vreme!
Ce mai conteaza o data in plus, daca tu asa te simti bine? Cea mai " geniala" intrebare pe care o poate pune o fata dupa ce face sex, este: Si acum, ce parere ai despre mine?"
Nu ai spus cati ani ai...
Parerea mea ca nu esti pregatita.Relatia voastra este relativ noua, nu va conoasteti indeajuns.In plus esti complesata ca nu mai esti virgina.
Daca prietenul tau este un tip cu capul pe umeri isi va da seama ca putine fete mai sunt virgine in ziua de azi.Si te va intelege.
Daca a zis ca nu vrea sa profite, eu zic sa mai amani acel moment, pana te vei simti pregatita.In orice caz, nu uita de prezervativ.
Am spus, am 16. Nu sunt complexata ca nu mai sunt virgina, dar ma tem ca sa nu fie ca prima data. Adica ft dureros.
Vezi, acum ajungi cu toți...
Normal că se simte frustrat, din moment ce cu fostul ai făcut-o fără să-ți pese de ceva.
Care e diferența? Cum e acum prea devreme, așa a fost și înainte cu celălalt. Dar tu te-ai aruncat în față.
Esti glumeata.
Thanks glm si eu sa te scot din stare :*
Daca te iubeste.o sa te astepte pana o sa fi tu pregatita sa faci tu pasul asta.
Am vorbit cu el pe tema asta. Am inteles de la el ca n-a vrut sa ma raneasca sau sa ma supere. Si cred ca va astepta sa fiu pregatita.
Daca il iubesti cu adevarat nu iti va fi rusine. apropo iubirea este egala cu increderea! :p
Draga gothAngel. Nu conteaza cum a fost cu fostul, pentru ca in el aveam incredere, de aia si m-am incredintat lui. Cu asta e ala problema. Il cunosc de putin timp. Aseara ne-am vazut, nu mi-a spus nimic, insa eu am inceput vorba. Mi-a zis clar ca nu ma obliga, si daca spun nu, nu se sfirseste lumea.
Salutare. Trebuie sa va spun ca am facut-o. Posibil ma veti critica. Insa, oricum. Daca nu mai sunt virgina. Nu prea am ce pierde. Oricum, comportamentul sau nu s-a schimbat deloc.
AlexEjmecheru întreabă: