anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am o problema prietenul meu vrea sa o facem dar sa nu poarte prezervativ(el are 13 eu tot 13 ani). se poate sa raman insarcinata plzzzzzzzzzzzzz astept rasp repede

28 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Normal ca se poate ...mai gandeste-te la varsta asta nu cred ca stiti ce faceti...

| alylove15 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mai cresti...totusi ai 13 ani pe bune acum.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Fatooo,ai 13 ani,doamnee:O
Unde se ajunge, cum sa o faci straight facestraight face|, aveti doar 13 ani,nici macar la liceu nu sunteti oh go on
Pretuieste.ti copilaria,esti domnisoara, si ce. apoi vrei sa te lase?
Dupa ce te foloseste, adica aman2 aveti aceleasi varste dar totusi
Sunteti copii bai.

| RimePeHartie a răspuns:

Sa ma inchin? Sa nu ma inchin?thinking Du'te fetita si joacate cu papusi si lasa baietii ca nu stii u ce se intampla in lumea astawinking

| andrada a răspuns:

Du-te mah si sari pe el. Ce daca ramai insarcinata? Acum sunt la moda mamele tinerewinking
Wtf?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce distrusa esti fato straight face vezi-ti de copilaria ta, ai timp toata viata pentru chestii din astea

| Leon a răspuns:

Nu prea esti atractiva sa fiu sincer. Ma gandesc ca si ala e ca si tine. La 20 de ani o sa ajungi o rabla, distruso

| auroraa a răspuns:

Eu la 13 ani nici nu m-am sarutat niciodata...da' voi, ei oricum treaba voastra mai bine convinge-l sa poarte ca si el poate avea probleme si tu probleme foarte mari cred ca intelegi cate se pot intimpla

| Mary_5158 a răspuns:

O pereche de nebuni!

| Robby94 a răspuns:

Esti mult prea micuta pentru asa ceva. Tu cred ca nu realizezi ce este aia durere, mai ales ca vaginul tau este insuficient dezvoltat.Atata timp cat ti-a venit menstruatia normal ca poti ramane gravida.straight face.Mai gandeste-te ce faci!

| marian1 a răspuns:

In cazul in care esti virgina nu cred...dar oricum sunt sanse.dar cel mai bine e sa va protejati... daca nu exista anticonceptionale, pastila de a doua zi etc. Fundita?

| Polaris a răspuns:

Ce să faceţi, măi, brioşe?

| darkglass a răspuns:

Sincer cred ca e mult prea devreme, copilul asta e doar acum prezent peste cateva luni nu vei stii nimic de el, ce te-a determinat sa vrei sa iti incepi viata sexuala? el? las-o balta

| jolidon a răspuns:

Ce copii sunteti. la 13 ani vreti sa o faceti. mada, fara suparare, fara sa o iei personal dar esti un copil. sunt fete care la 13 ani inca asteapta sa le vina ciclu si tu te gandesti sa o faci. gandeste-te la tine si la cat timp ai inainte. nu esti pregatita. pregatita ai fi fost daca ti-ar fi venit tie ideea. momentan tu inca nici nu stii ce presupune sexul, nu stii ce inseamna, cam cat dureaza, ce se intampla dupa aceea. esti prea mica. lasa-ti hormonii sa isi faca treaba si sa te dezvolti normal si abia apoi apuca-te de prostii. mai ai de crescut si inceperea vietii sexuale de la varsta asta poate sa iti dauneze si psihic si fizic. pe langa asta, fara prezervativ normal ca poti ramane insarcinata, ce-i drept fiind virgina exista o posibilitate mai mica sa ramai dar exista si multe fete raman gravide din cauza unui moment in care nu au gandit lucid.

in afara de astea, niste studii au aratat ca cancerul de col uterin este dat de un virus si persoanele care au o viata sexuala prea activa, persoanele care isi incep viata sexuala foarte devreme si cele care schimba multi parteneri sunt mai expuse acestei boli.

nu stii inca mai nimic despre toate astea si nici nu e timpul sa o faci. iti spun ca timpul nu a venit si nu inteleg nici decizia prietenului tau de a o face neprotejat. probabil ii e rusine sa isi cumpere un durex si din dorinta asta a lui imi dau seama ca si el e tot un copil. gandeste-te ca la varsta asta tu esti mult mai matura decat el si fac pariu ca dupa ce o veti face se va duce si le va spune prietenilor lui. este treaba ta dar sunt sigura ca va avea niste urmari nu prea frumoase decizia asta a ta. ai grija mare si ia in considerare toate sfaturile primite. in definitiv e viata ta si sunt deciziile tale dar ai grija la urmari

| matt5453 a răspuns:

E ff posibil

| matt5453 a răspuns:

Se poate, ai grija ori cu prezervativ ori mai bine numai faci.

| Marya6329 a răspuns:

Esti nebuna? la 13 ani? ce naiba o mai ajuns tara asta, fata baga-ti mintile in cap

| McCrush a răspuns:

Nu vrea prezervativ? dar l-ai intrebat daca are (ma scuzi) sperma?

| Predat0r a răspuns:

Normal ca vei ramane

| DakotaXOXO a răspuns:

Uite unde a ajuns Romania!

| vanessa_6993 a răspuns:

Tu esti zdravana? fetit-o fa-ti un control la cap ( si repede).

| MrSpooky a răspuns:

Ma fato cand eram deodat cu tine inca invatam cum sa cuceresc o fata
si natio buna ala deja peste ea

| anonyma_4612 a răspuns:

Bai fetita bagatzi mintzile in cap...cum dracu sa o faceti la 13 ani...

ma rog...e treaba ta

nu ai cum sa ramai pentru ca organul lui nu a ajuns la maturitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms mult de sfaturi si ce care mi-ai dat sfaturile acestea sa dea add la id-ul mada_love_is_a_game

| Filehost a răspuns:

Nu fi proasta,de ce sa-ti incepi viata sexuala acum? spune ca tunu vrei ca nu esti o curva si nai de gind, gandeste-te ca el isi face treaba si te lasa da tu ramii insarcinata. daca e asa spune-i cal lasi, nu-ti trebuie saevii ocurvaa.ce fel de fata esti tu cu mindria ta daca te lasi trasa in pat de oricine? maicresti situputin nue nevoie sa-ti strici viata.ia gindesetedacate lasa cu burta la gura? ce face el? lasi tu scoala si speli cacati? da el ceisi va gasi de lucru? mai asteapta citiva ani

| WhiteWalker a răspuns:

Ai 13 ani si vrei sa faci sex? Nu stiu cum te-a prostit baiatul ala...mai asteapta cativa ani, cand o sa fii mai dezvoltata psihic si fizic pentru asa ceva. Sunteti doar niste copii...da faceti ce vreti, e pe riscu' vostru tongue

| mariaoana86 a răspuns:

Da,se poate sa ramai insarcinata si in plus esti cam mica sa faci acest pas.Mai gandeste-te si tu, ai tot timpul din lume.Bafta:*

| Catalin_5938 a răspuns:

Daca vrei sa o faci...ii zici prietenului tau sa nu ejaculeze in tine :p