| BSD2 a întrebat:

am o problema! sint la inceput de viata sexuala, am 20 ani si déjà am avut luna aceasta ciclu, mai grav e ca de citeva zile am niste singerari de culoare bruna, si durere uneori la urinare! idee nu am ce poate fi, ce se poate de folosit, poate o baie cu aburi din plante? a fost cineva intr-o situatie similara, mi-e frica ca sa nu am dureri cin o sa fac dragoste! specific ca am doar un singur partener si am folosit mereu prezervativul!

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Ceva similar am avut si eu, la fel dupa ce trecuse menstruatia.Am mers la ginecolog si am descoperit ca aveam candidoza. Nu a fost ceva prea grav, am luat tratamentul prescris si luna urmatoare n-am mai avut scurgeri. Totul e sa iti iei inima in dinti, ca nu e un capat de tara. Nu o sa ai dureri cand vei face dragoste.

5 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Consulta un medic ginecolog. asa a patit si matusa mea. a urinat cu sange. du-te la analize.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Nu ginecolog, medicul de familie.

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la medicul de familie pentru anlize de urina, durerea la urinare e specifica infectiei urinare joase.

| Nextone a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi la ginecolog. Poate ai chist ovarian.Nu iti recomand sa iei nimic si sa faci nimic pana nu ceri sfatul medicului, asa e cel mai bine! bafta

| Kylexy a răspuns:

Fuguta la medicul de familie. poate sa fie o infectie.Multa Sanatate.