| Napo2345 a întrebat:

Salut,am o problema sunt cu o fata care ea are 14 ani si eu 16 si vrea sa facem dragoste este ceva ilegal sau ceva penal? Dau funda

10 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Ar fi ambele, dar tu find minor, o sa iti strici toata viata cu o scuza banala: "am scapat ca eram minor, dar tot atat de idiot sa incerc sa profit de naivitatea unei minore!"

Printeaza sau fa poza la asta, piteste-o bine, stai cuminte fata de fata aia si peste cativa ani o sa iti dai palme ce dracu era in mintea ta!

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca-i ilegal, ea fiind super-protejata de lege.
vezi sa nu-ti ia gatul taica-su, ca-i violezi fetita, ca nu-i de gluma cu violatul copilasilor atat de mici.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este ilegal și penal.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunteti copii, nici macar organele nu le aveti complet dezvoltate!
Las-o sa invete, ca are Evaluarea Nationala in cateva luni!
Mai vedeti voi cand impliniti 18 ani! Aveti toata viata inainte dupa 18 ani sa faceti sex responsabil!

De prezervativ ai auzit? Stii cum vin copiii pe lume?
Intreb, pentru ca unii n-au auzit si s-au trezit parinti.
Romania are cea mai tanara bunica din lume: 23 de ani!

| Napo2345 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Stiu ce inseamna prezervative si nu cred ca m ar interesa pe mine daca la 23 de ani e bunica fata aia si da stiu cum vin copii pe lume nu trebuie sa ma luati la misto dar cred ca dumneavoastră ati iesit pe nara dupa mentalitatea de comunist

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Napo2345):

Deci un om matur iti spune sa lasi sexul pentru cand vei avea 18 ani, iar tu ii raspunzi ca e comunist! Mama, tata n-ai, ca altfel ti-ar fi spus chiar ei lucrurile astea de bun simt!
Sper ca biata fata sa aiba un dram de educatie si sa te tina la distanta. Stii prea bine ce esti!

| darius2777 a răspuns:

Nu, da-i sa sune!

| Medussssa a răspuns:

Bună. Nu este nici ilegal nici fapta penala dacă ea are împliniți 14 ani.

| alexandrubors a răspuns:

Este penal, și ilegal dacă domnișoara ar avea 16+ nu se pedepsește dacă ea nu face plângere sau părinții