anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, sunt speriata maxim! Astazi in timp ce faceam dragoste cu prietenul meu, am simtit o usturime pe care nu o mai simtisem niciodata asa ca nu am bagat de seama dar la finalul actului se accentuase si spre socul nostru, iubitul meu avea niste bubite rosii pe penis.Ne-am speriat foarte tare! Tin sa precizez ca am 20 de ani, iau anticonceptionale de 2 ani de cand sunt cu iubitul meu, nu am avut alti parteneri si nu ni s-a mai intamplat niciodata. In maxim 2 zile oricum merg la medic dar vreau sa aud parerile voastre, in caz ca a mai patit cineva si stie ce este, ca sa pot dormi in noaptea asta.Multumesc

Răspuns Câştigător
| hoinaru a răspuns:

Aaaa... Nu vreau sa te sperii dar de obicei bubitele rosii pe penis sunt semn a unei boli cu transmitere sexuala, luata in urma unei act sexual neprotejat. Ori tu ori el sunteti suspecti de ceva. In cazul asta cred ca este vorba de candida sau candidoza. De obicei fata este purtatoarea si este transimisa la baiat. Se manifesta cateodata prin bubite rosii pe capul penisului si mancarimi sau usturimi. La fete din cate stiu usturimi, mancarimi, iritatii si secretii neplacute. Direct la medic cu voi sa va luati unguietul si ovulele.

7 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Ciudat! Fix acelasi lucru i s-a intamplat prietenului meu. Sa imi spui si mie rezultatele, sunt curios.

| BRG a răspuns:

Mergi la doctor, poate e alergie.

| Dany_9065 a răspuns:

Mergeti amandoi la medic cel mai bine.Acele bubite pot fii de mai multe feluri si prea multe informatii nu ai dat.Pe capul penisului, pe tot penisul...ce simte el?
Poate fi o boala cu tranzmitere sexuala sau doar o infectie locala care el trebuie sa faca spalaturi zilnice cu apa calduta in care adauga o ligurita cu varf de bicarbonat de sodiu alimentar pe care il dizolva.

Dar cum ziceam cel mai bine e sa mergeti la medic si sa le dati mai multe amanunte.

Acest site poate fii de mare folos dar raspunsurile la intrebarile pe care le vei pune vor ajunge destul de greu.

http://www.sfatulmedicului.ro/

| roxyandreea a răspuns:

Scuzati ca nu am dat detalii! bubitele sunt pe capul penisului si nici nu le simte, pe el nu il ustura, nu il doare, doar se vad si atata tot.Multumesc de raspunsuri

| diesel94 a răspuns:

Am avut si eu acele bubite tot dupa contact sexual dar dupa 1 zi 2 au disparut a fost pur si simplu o iritatie. Posibil sa fi fost din cauza lubrifierii

| MMihai a răspuns:

Trebuie sa mergi tu, urgent la medic, dar și partenerul tău sexual. Bănuiesc că este vorba, ori de mai multe lucruri diferite, ori de o boala / boli cu transmitere sexuală, (Pe care nu o înțeleg, în totalitate). Nu uita, să îl trimiți și pe el, la medic urgent. ( Nu vreau să zic nimic, dar să nu fie vorba, de o asociere, între mai multe boli venerice ( condilomatoză - vegetații veneriene- și ceva gen tricomonas sau candida, dar trebuiau sa fie și niște scurgeri, deci o formă mai puțin avansată, să zic. Nu mai rețin, cum se manifestă gonoreea, la femeie. ( La bărbați, gonoreea- blenoragia-, produce usturimi la urinare, dar sunt și niște scurgeri.) Dacă ai făcut v.v. tratamentul la femeie, este foarte complicat, sper, pentru tine, să nu fie așa ceva. El va scăpa ușor, după câteva luni, la femeie, este mult mai complicat tratamentul, și implică și abstinență, în acest timp. Dar urgent la medic, că să începeți tratamentul, cât mai repede. Usturimea nu este așa importantă, că se vindecă mai ușor, ci acele bubulițe. ))

| TeenageGirl a răspuns:

Cred ca e sifilis...thinking