Inteleg...
Pai ai putea sa ii dai timp, gen o saptamana, poate doua, sa te distantezi de ea.Te gandesti foarte mult la ea pentru ca va tot intalniti si cand nu e cu tine...na.Cu cat te distantezi mai mult de ea cu atat vei simti mai putin nevoia de a fi in preajma ei, cel putin asa se intampla la mine.Incearca (virgula) ca atunci cand vorbesti cu ea sa nu ii mai dai semne ca esti nebun dupa ea, pentru ca ea se bazeaza pe asta.
PSaca esti cu o rockerita, trebuie sa spun ca ai gusturi bune la fete :3
Sper ca te-am ajutat! ^_^
Mersi frate pentru sfat.mai astept rasounsuri.btw inca nu m-am intalnit deja cu ea..planuiam. si inca un btw. mersi. si eu ascult rock..nu de ala de handicapati gen ac dc..sunt la inceput si de asta.ea asculta cea mai hard..si a.m inceput si eu sa ascult melodiile preferste ale ei.si ..sunt si eu uimit de mine.2 saptamani si mia cam castigat inima..si parca o cunosc deja ca pe mine.
Mia spus sa ii dau ceva timp aseara si. O las. Cred ca de tot eu. Sincer..am cam dat-o in bara iar;( i-am spus ce simt si ca, nu cred ca o sa mai pot trai fara ea. E numai in mintea mea si de astea. Si a spus no comment. Si am intrebat-o daca eu am fost de vina si a zis ca ea a fost de vina. Nu ia mai placut de mine... Si sa nu mai fiu arogant. Am zis co sa ma schimb. Acum am citit pe net ca dupa o relatie fetele cauta o alta relatie sa se refugieze in dragostea altuia. Inainte sa ne cunoastem avusese o relatie cu 3 saptamani in urma. So... Miam cam dat seama ce a facut ea... topic closed. Ma pentru sfaruri guys
beausingurlamasamea întreabă: